0 oy
60 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (90 puan)
Merhabalar hanimlar 30 gun adet gecikmesi yasadigimdan dolayi doktora gitmistim. Bana pcos tanisi konuldu tedavi nasil olmali doktor regl olurken gel dedi neden reglken cagriyorlar anlamadım tarlusal kullaniyorum 3. Gun bugun hala da olamadim.Kilo vermem de gerek acaba pcosa ozel online diyetisyen oneriniz var mi? 
Gebelik haftası 0

1 cevap

0 oy
(70 puan)
Merhaba bende pcosluyum. Adetliyken yumurtalıklarına bakacak vajinal ultrasondan muhtemelen ondan. İnstadan sadece buna özel diyetisyenler var ama pcosun en büyük düşmanı şeker, kesinlikle kesmen lazım. Ama adet olamamanın nedeni başka sebeplerde olabilir çünkü doğuştan gelen birşey bu hastalık şimdi patlak verdiyse bana çok mantıklı gelmiyor başka doktorlara da görünmeni tavsiye ederim.
(90 puan)
1 cocugum da var hem de kolayca oldu 2. Ayda. Ve pcos belirtileri sadece adet gecikmesi var bende. Sivilce, killanma vs oyle yok yani devlet pcos dedi alttan bakti. Hormon testleri istemisti. Daha sonra o doktoru bulamadim zaten. Baska doktor hic takmadi dogum kontrol hapi verip olunca içersin dedi adet olamiyorum zaten sokturucu vermemisti. Birkac gun bekledim yok yine artk ozele gittim o da alttan baktim evet var ama kucuk oranda dedi. O sokturucu verdi. Iciyorum ama bazen agri giriyor olmuyorum hala beklemedeyim bakalim. TESEKKURLER CEVABİNİZ ICIN
(70 puan)
Benimde çocuğum oldu çok şükür adetim hiç gecikmedi ama hep düzensizdi tarihleri. ben yoğun kanama ile gittim 2 3 ay süren bana pcos teşhisi koydu bir özel doktor. O kadar çaresizdim ki kilo verene kadar kanamam devam mı edecek diye hergun görüşmeler sağlıyordum evet zayıflamadan kanaman kesilmeyecek dedi bana. Sonra başka bir doktora gittim pcosun var yoğun değil ama rahminde polip var onu almamız lazım kanaman ondan dedi operasyon geçirdim ve kanamam aynı gün kesildi. O yüzden diyorum tek doktorla sınırlı kalmayın lütfen altında yatan başka sebepler olabilir. Geçmiş olsun.
(90 puan)
Tesekkur ediyorum. Size de gecmis olsun insallah.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
2 cevap 59 göst.
13 Mayıs Tüp Bebek kategorisinde Avakado (242 puan) sordu
0 oy
2 cevap 108 göst.
24 Mart Hamile Kalamama kategorisinde Bestesoylemez3410 (5 puan) sordu
0 oy
0 cevap 23 göst.

655,379 soru

3,444,182 cevap

4,278,522 yorum

185,172 üye

...