0 oy
67 göst.
önce Doğum kategorisinde (100 puan)
Hanımlar 33 .haftam bitti bursa sehir hastanesinde takipliyim ilk gebeligim ve aşırı korkuyorum bi kac defa kadın doğum acile gittim sanki biraz sert davranıyorlar doğum yapacak kadınlara mesela kadın sancısı var çok nst ye bağlı bitti kalkacak kalkamıyor elini tutup yardım bile etmediler bunlari görünce bi kötü oldum acaba doğumu özelde mi yapsam diye çünkü  zaten ilk gebeligim ve çok korkuyorum.  Orada doğum yapan tecrübeli kimse var mı acaba aranızda 

2 Cevap

0 oy
önce (97 puan)
Normal doğum yapan var mı diye sormuşsunuz ben sezaryenle doğurdum ama 12 saat doğumhanede bekletildim. Normalde gemlikte doğuracaktım ama dokturun adiliği sevk etti. Mecburen şehir Hastanesi'ne gittim gemlikte dogursaydim eşim kalacaktı yanımda ayarlamistik. Gurbette olduğum için refakatçi olacak kimse yoktu. Hemşiresinden hademesine herkes neden refakatçin yok diye hesap sordu bir sürü işimiz var bir de senin işini mı yapacagiz dediler. hemşireler çok sert ve saygısızdı. Bana sormadan suni sancı verdiler sonradan farkettim. 1 litre serum taktılar nst cihazına bağlıyken tuvaletim geldi diye 50 kere çağırdım gelen giden yok hemşire çağrı butonuna bastim diye beni tehdit ettiler. kapımın önünde hemşire masası vardı beni duymalarina rağmen gelmiyorlardı. Geldiklerinde yatağa işe makineyi cikaramayiz çarşaflar değiştirilir dediler. Hayatımda hiç bir zaman bu kadar sindirilmiş hissetmemiştim. Bebeğim ilk gece çok ağladı ilk çocuğum tecrübem yok nasıl emzirecegim tutarken sorun yaşıyordum eşim görüş saatinde emzirmeme yardım ediyordu. Hemsiler sanki kendi hastaneleri gibi eşin yardıma gelsin izin veriyoruz falan dediler pansumanı yapmadılar ertesi gün doktor sordugunda yapılmadı dedim diye tavir alıp görmemezlikten geldiler. El mahkum her şeye sustum. Allah'a havale ediyorum. Yaptıklarını yaşasınlar. Bir tane yeni doğan servisinden bir hemşire gelmişti kızım için o çok nazikti ondan da Allah razı olsun.
önce (100 puan)
Sizin adınıza gercekten çok üzüldüm.  Bende cok tedirgin oldum gördüklerim karşısında sanki bedava çalışıyorlar da orada insanlara o şekilde davranma hakkı buluyorlar ben zaten çok korkuyorum doğum yapmaktan kafam çok karışık özel hastane bulup oraya mı gitsem diye
önce (97 puan)
Yaninizda dişli bir refakatçi kalsın o zaman belki daha rahat edersiniz . İçiniz rahat etmeyecekse de imkanininiz varsa özel hastane bakın. Sağlıkla ve kolaylıkla alın kucağınıza inşallah.
önce (100 puan)
Amin cok sagolun .
-Reklam-
0 oy
önce (4 puan)
Net bir şekilde söylüyorum ki sakın orda dogum yapma. Benim arkadaşım orda yapacaktı ilgi sıfır, çocuğun boynuna kordon dolanmış ultrasondan bakıp söylemediler bile kız ordan çıktı özele gidince öğrendi, durumun yoksa bile sağdan soldan borç al ve özelde doğur. Bırakıyorlar dogumhaneye seni ilgilenmiyorlar bile. 
önce (100 puan)
Yaa  arkadaşınız için üzüldüm Allahtan özele gitmis cevabınız için teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.

655,988 soru

3,446,474 cevap

4,281,517 yorum

185,323 üye

...