0 oy
151 göst.
önce Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (2 puan)
önce kapalı
Şu anda bebeğim için detaylı ultrason dönemi ama bulunduğum şehirde hastanede detaylı ultrason yok başka şehirden hastaneden randevu almalıyım ama ha gibi bölüm diye randevu alacağım bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?? 
Gebelik haftası 20
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
önce (1,920 puan)
Kadin dogum. O da size radyolojiye yada perinatolojiye yonlendirir. Ya gun verilir yada rica edersiniz gittiginiz gun bakilir hemen. 21+6 kadar vaktiniz var.
önce (2 puan)
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
önce (1,920 puan)
Rica ederm ne demek saglicakla kavuşun
-Reklam-
0 oy
önce (10 puan)
Kadın doğuma aldım ben o perinatolojiye yönlendirdi ayrıntılı icin
önce (2 puan)
Teşekkürler
0 oy
önce (410 puan)
Sadece perinatolojiden sıra alıyorsun şehir hastanesi eğitim araştırma hastaneleri veya üniversitesi hastaneleri ücretsiz yapıyor. 

182 ara ayrıntılı udrasyon için perinatolojiden randevu almak istiyorum de sana yakın hangi hastane varsa alıyor. 
önce (410 puan)
Benim bulunduğum yerde ayrıntılı udrasyon yok diye 182 aradım en yakın ilde şehir hastanesi randevu aldı bana bende geçen hafta ayrıntılı udrasyona girdim. Perinatoloji al randevuyu  ayrıntılı udrasyon girdiğinde doktora şehir dışından geldıgını ayrıntılı udrasyonu dosya olarak verebilirmisiniz onu kendi doktoruna direk gösterirsin gerçi e- nabızda çıkıyor ama doğumda doktor belki görmek ister diye aldım ben dosya şeklinde
0 oy
önce (321 puan)
Perinatoloji bende 20 haftalık randevu bulamıyorum 

656,030 soru

3,446,614 cevap

4,281,717 yorum

185,333 üye

...