0 oy
364 göst.
önce Doğum kategorisinde (885 puan)
önce kapalı
Nasip olursa on güne kadar doğumum olacak. Çocuğumun ismini erkek oldu ye kayınpeder ismi koydular direk bana hiç sormadan danışılmadan eşime ısrarla vermek istemedigimi söyledim yapacak bişey yok diyo o isim verilecek diyo yanına ek verirsin diyo mesele yanına ek vermek değil sevmiyorum kayinpdrimi adını da vermek ve söylemek istemiyorum çocuğumda çok kavgalar ettik ama kimse beni duymuyor zorundasın diyorlar. Bende en son çare kardeşime kulağına adını okuturken başka isim okutmak istiyorum Orhan alp değil de oğuz Alp okusun o bari içimde kalmasın ama eşime söylemeyeceğim bunu hakka girmiş olur muyum? Bunun vebali var mıdır? 
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
önce (45 puan)
Neden olsun ki asıl onlar senin ne istediğini sormayarak vebale giriyor lar ki sanki onlar 9 ay karnında taşımış 

Ben ilk hamile olduğumu öğrendigim de kimse isim aramasın ben akrabaların ismini de  birakmoyacam diye kayınvalideme söyledim arada isim önerisinde bulunuyor ama takan  tok benim için ben ve baba olarak eşimin düşüncesi önemli sende kimse yi takma istediğin ismi bırak 
-Reklam-
+1 oy
önce (224 puan)
Buradan dini bilgi almakta ne bilim yani bir hocaya sor istersen daha mantıklı olur sanki 
+1 oy
önce (1,094 puan)
Dini bi soru sorduğun için dini boyutu ile cevap vermek zorundayım. İslam dini çocuğun ismini koyma hakkını babaya vermiş. Eşinle ortaklaşa karar versen en güzeli diyor ama bi anlaşmazlık olursa koyma hakkı babada . Ben de eşimle bu konuda çok zıtlastik son zamanlara kadar öyle dua ettim ve sonunda elhamdülillah benim de içime sinen bi isim koymaya karar verdik . Dua et tatlı dille ikna etmeye çalış . 
önce (26 puan)
Sizi durduran farz olmaması yani :) neyse hadi güle güle
önce (10 puan)
birde kalplerde geçeni okuyor maşaAllah eheh:) SELAMETLE!
önce (1,094 puan)
Eshaf imanın şartlarını bilmiyorsun sanırım . Allaha iman var ama peygamberlere yok sende belli . Kendin de öyle dedin zaten. Üzüldüm gitti sende iman . Allah ıslah eylesin doğru yolu bulursun inşAllah. İşte bi sinirle ağızdan çıkan şey seni dininden imanından böyle eder . Imanin olmadan ölürsen go to the cehennem .
önce (26 puan)
Ooo ingiliççe de biliyorsun :)) amaaan sizene kız ben de cehenneme gideyim
önce (1,094 puan)
Yaa ne sandin ;)
+1 oy
önce (610 puan)
Dini bilgi almak için diyabeti arayıp bilgi alabilirsiniz. Orayı arayınca çok güzel ve açıklayıcı bilgi alabiliyorsunuz internetten diyanet iletişim yazın sonra da arayıp oraya sorun biz ne desek yalan olur.
+1 oy
önce (133 puan)
İnşallah kavga çıkmaz canım kulagina okutsanda kimlikte babası ne yazdıracak yani o yüzden iyi düşün ama gıcık oluyorum ya böyle adamlara belli ki ailesine çok bağlı galiba neyse sıkma canını sende Alp diye seslenirsin çocuğa üzme kendini
0 oy
önce (140 puan)
Asıl onlar hakka giriyor. İnşallah eşiniz de hatasından döner 
0 oy
önce (817 puan)
Şimdi canım biz ne desedekte doğru olmaz  bence hocaya bir sor  bu konuyu kulağına başka okunacak siz başka isimle cagiracaksiniz  birde eşinin haberi olmayacak ne kadar doğru bilemiyorum benimde bir oğlum olucak eşim sağolsun kendi bir isim ben bir isim seçtik kimseyi karistirmadi oglumuzun ismine adıda Muhammed Salih olacak Allah nasip ederse

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 319 göst.
0 oy
3 cevap 137 göst.

656,213 soru

3,447,336 cevap

4,282,602 yorum

185,378 üye

...