0 oy
188 göst.
önce Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (15 puan)
Merhabalar Allah ın izniyle temmuz sonunda doğum yapacağım. Kırklıklar hep uzun kollu ve patikli oluyor. Sıcak olur mu acaba. Bu ayda doğum yapacak anneler nasıl giydirmeyi düşünüyorsunuz acaba? 
Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
önce (138 puan)
Gebe okulu gibi biseye gittik doğum yapmak isteidigm hastanede. Hemşire özellikle şunu söyledi hanımlar siz kat kat giymesini bizde soymasini seviyoruz kendinden 1 kat kalın bu iki kat giyicek değil. Tulum ve zıbın yaz anneleri için yeterli. 
önce (42 puan)
Çıt citli badiyle durmasına rağmen sıcaktan taneler oluyordu. Yaz bebekleri yazın giydirmiyoruz. Kışın da giydirmek isteyince onlar istemiyor giydirmek olay oluyor.
önce (15 puan)
Çok teşekkürler cevabınız için. Kısa kollu çıtçıtlı badi yeterli gibi o zaman.
önce (138 puan)
Yani benim doğum Ağustosta Allah izin verirse ben müslin kumaş alt üst uzun kollu aldım bı tane 5li takım gerisi  de zıbın yeterli olur diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
önce (42 puan)
4 ağustos oğlum doğmuştu. Çok kısa süre patikli alt giydirdim. Onun dışında sürekli çıt citli badi. Bütün yazı çıt citli badiyle dolaştı. Evinizde klima acacaksaniz normal giydirebilirsiniz. Ama klima kullanmiyorsaniz çıt citli badiler yetiyor. 
önce (15 puan)
Klima kullanmıyoruz yaşadığım şehir de 37 40 derece arası hep . Sanırım 4 5 gün uzun giymesi yeterli. Teşekkürler cevabınız için.
0 oy
önce (890 puan)
Ağustosta doğum yapmıştım haliyle sıcaktı kısa kollu çıtçıtlı zıbın altına patikli giydirmistim 
önce (15 puan)
Teşekkürler cevabınız için.
0 oy
önce (138 puan)
Benim dogumumda 28 temmuza geliyor Allah izin verirse ve erken gelmezse kısa kollu zıbın ve ayaksız alt pijamaya ağırlık verdim.havalar çok sıcak uzun kollu ve kalın kiyafetler isilik yapar bir iki tane uzun bulundurman yeterli 
önce (15 puan)
Benim de temmuz un son haftası dedi doktorum. Tam aynı zamanlar. Teşekkürler cevabınız için.
önce (113 puan)
Benimde o zmnlar inşallah son adet trıhınız ne zaman
önce (15 puan)
6 Kasım benim sezeryan olacağı için 38 hafta bitince alırız dedi doktorum.
önce (113 puan)
Benimki de 8 kasım

656,166 soru

3,447,121 cevap

4,282,330 yorum

185,360 üye

...