0 oy
140 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (60 puan)
Merhabalar doğumda Meryem Ana otu kullanan varmı nasıl kullanılıyor acaba 
Gebelik haftası 38

5 Cevap

0 oy
önce (668 puan)
Bende aldım .İlk defa kulanacam Burda bekliyim bari . sadece internet e araştırdığım kadar bilgiliyim.
-Reklam-
0 oy
önce (1 puan)
Evet doğumu kolaylaştırıyor ben ikinci çocuğumda kullandim
önce (668 puan)
Peki nasıl yaptın detaylıca anlatır mısın? Ben de 36 haftalık ilk defa uygulayacağım da hiçbir bilgim yok?
0 oy
önce (2,308 puan)

Ben kullandım ve gerçekten inandım :D doğumdan önce yengem hafız ona bıraktım hastaneye yattığım da da aradım suya bıraktı ve Meryem süresi okudu açılmam yavaş oldu benim ilk etapta sonra bi anda hızlandı o ara yengem annemi aratıp yenge çok açıldı başladımı doğum dedi ve evet başlamıştı sonrasında da doğumu yapıp dikişlerim atılınca da sudan çıkardı halla bende duruyo basılmayan bi yere gömmek lazımmış 

önce (668 puan)
Canım yani şimdi ben de aldım da daha gelmedi tabii annem getirecek hacda. Doğum başladığı zaman illaki yanımıza olmaması lazım yoksa bizim niyetimize başka yerde de suya konulabilir mi..
önce (2,308 puan)
Ben yanımda götürmedim onu. İçim bide koca su taşıyamazdın bide o acı ile okuyamazdım açıkçası yengem benim niyetime kendi evinde yaptı başkası senin adına yapabilir ama sudan mutlaka çıkarın doğum sonrası.
önce (668 puan)
Hm anladim cnm çok teşekkür ediyorum.
0 oy
önce (708 puan)
Benimde kayınvalidem biz doğuma gidiyoruz diye haber verdiğimizde suya koyup duasını okumuş. Çok şükür doğumum çok zor olmadı. Dünya dua üzerine kurulu neyin neye iyi geleceği belli olmaz. Birde halam kağıda yazılı bir dua göndermişti suya atıp o suyu iç dedi pek inanmadan yaptım ama içtiğim gecenin sabahı suyum geldi doğum oldu. Ama şuan hangi dua olduğunu hatırlamıyorum maalesef.
0 oy
önce (589 puan)
Yani kullanmadım valla ama inanıyorsan bence gercek olur ben çok inanmıyorum ne yalan söyleyeyim çünkü icmiyosun yemiyosun ne bilim hurafe gibi geliyor ama Meryem süresini okuyun bol bol ilk hamileligimde hep okudum sag salim çıktık çok şükür 

İlgili bir soru bulunamadı

656,185 soru

3,447,202 cevap

4,282,416 yorum

185,368 üye

...