0 oy
227 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)

Merhaba


Hamilelik testleri 3 tanesi farklı 16.da başladık açıkcasi ve adetim 5.de olması gerekli. Doktor gun verdi regliden sonra yumurtalama dönemlerinde birlikte olunması için, bugun 8.gun ve yaptığım tum testler silik anında cıkıyor ama peridoctor mu nedir o erken gebelikte cıkmadı bu durumu yasayan var mi ?


Yarin kan vermeye gidecegim doktoruma sormak istedm. Ayrica yumurta catlamasi agrilari ve 2 gündür sabah mide bulantilari felaket. Sabah olmaz simdi resmlere bakıp başına gelen varsa merak ederm.

image

image

image

image

Gebelik haftası 2

4 Cevap

0 oy
önce (323 puan)
Benimki de çok hafif silik çizgi çıktı kan verdim pozitif ti 
-Reklam-
0 oy
önce (1,460 puan)
Hepsi ilk 5 dk damı oluştu çizgilerin
önce (35 puan)
Evet anında oluştu
0 oy
önce (853 puan)
Benim de ilk grimsi çok silik bi çizgi vardı. İki gün sonra tekrarlamak icin test almaya gittiğimde eczaci çok silik bile olsa ikinci cizgiyi gördüysen pozitiftir o demisti. Ve eve gelip tekrarladigimda daha net ikinci cizgiyi gördüm. İki gün sonra tekrarlayin
önce (35 puan)
Sabah yine yaptm yine silik şimdi hastaneye geldim hayırlısı artik erken gebeligin cikmamasına sasirdm
önce (853 puan)
Erken gebelik testinde yok gibi çıkmıştı benim normal kaset testlerde daha belirgin çıkmıştı. Hakkınızda hayırlısı olsun
0 oy
önce (10 puan)
Bende ilk test yaptığım da böyle silik 

çıktı pozitif oluyor dediler. 1 hafta bekledim tekrar test yaptım kırmızı oldu kan sonucum da pozitif . Hayırlısı olsun diyelim insaAllah. 

656,138 soru

3,447,030 cevap

4,282,233 yorum

185,352 üye

...