0 oy
76 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (132 puan)
Merhaba hanımlar. Adetten 2 gün öncesinden beri kahverengi lekeler var. Bazen günlük pede geliyor bazen silince geliyor. Salı günü doktor artışın normal ptsi gel keseye bakalım dedi. Kan pıhtılaşması olduğu için oksapar 4000 verdi. İğneyi olduktan sonra kırmızı kanama oldu. Aradım ecopirin kes dedi. Proluton iğne verdi 2 günde bir vurulacam. Bu şekilde bazen kırmızı yoğun olarwk kahverengi akıntı lekesi olup süreci sağlıklı olan varmı? Olumlu yorumlara ihtiyacım var. Ayrıca gebelik testi yaptım sabah. İlk kez t çizgisi c den önce ve dhaa koyu çıktı. Yorumlarınıza ihtiyacım var 
Gebelik haftası 4 veya 5

3 Cevap

0 oy
önce (38 puan)
Kan pıhtılaşması olduğunu gebelikten sonra mı öğrendiniz
önce (132 puan)
Hayır ocak ayında yaptığım düşükten sonra kan testi vs yaptırdım ordan anlaşıldı 3 gende pıhtılaşma çıktı
önce (38 puan)
Testle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum
önce (132 puan)
Neyi neyle ilişkilendiremediniz anlamadım?
-Reklam-
0 oy
önce (168 puan)
Test yaptım demişsin ama düşük bile yapsan beta hemen 0 lanmazki. En iyisi tekrar acile git keseye baksınlar 
önce (132 puan)
İlk test değil zaten süreçte çok kez test yaptım bu sefer tam kopkoyu ve leke olmasa ooo bu teste göre yüzde yüz hamilesin deriz. Herşey yolunda deriz dşye söylemiştim. Yanlış anlaşıldım sanırım. Beta düşse silikleşmeye başlar diye testim kpyu çıktı dedim. Asıl soru leke yaşayıp olumlu sonuç alanlar..
0 oy
önce (271 puan)
Bence iğneden kaynaklı olabilir sonuçta kan sulandırıcı veriyorlar. Ama iğneyi kullanmazsan kan pıhtılaşması bebek için düşük tehlikesinden daha riskli. 

656,919 soru

3,450,236 cevap

4,286,223 yorum

185,553 üye

...