0 oy
171 göst.
3 Temmuz 2024 Hamilelikte Testler kategorisinde (260 puan) sordu

Kızlar merhaba, 9 gün geciktim , test verdim ve çubukta aldım , cubuklarda sonuç pozitif   beta da yüksek çıkmış ama rengi kırmızı olmuyor muydu ? Referans dışı olarak bunda normal gözüküyor bu normal mi ? 

image

Gebelik haftası 0

2 Cevap

0 oy
3 Temmuz 2024 misafir cevapladı
Bazen hastanenin sistemine bağlı olarak kırmızı olması gereken değer yeşil olabiliyor canım. Değere göre gebelik var. Sen neden dış gebelikten şüphelendin onu anlamadım sadece rengi kırmızı değil diye mi ?
3 Temmuz 2024 (260 puan) yorumladı
Evet rengi kırmızı değil diye ve adet bekliyorum karnım şişti karnım ağrıyor bunlar norml mi ? Adet olmam gerekmiyor mu
3 Temmuz 2024 misafir yorumladı
Adetinin gecikmesi gebeliği gösteriyor canım. Şişkinlik ve karın ağrısı gebelik belirtisi olabilir. Beta hcg'nin 2 günde bir takip edilip yaklaşık 2 katına çıkması gerekiyor. 2 gün sonra aynı hastanede aynı saatlerde tekrar kan vermelisin.
-Reklam-
0 oy
3 Temmuz 2024 (55 puan) cevapladı
Normal normal sistemsel oluyor bazen böyle sıkıntılar. Benim de değerim 0-5 arasında çıkıp gebe olmadığım zaman kırmızıydı. Referans değeri yazmıyor ya muhtemelen bir aralık tanımlanmadığı için öyle gözüküyor. Gebe görünüyorsunuz şu an Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
3 Temmuz 2024 (260 puan) yorumladı
Amin inşallah sağolun

İlgili bir soru bulunamadı


1,493,205 soru

24,398,122 cevap

349,917 kullanıcı

...