0 oy
117 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
Karnım, kasıklarım,belim, sırtım şiddetli ağrıyor. Ara ara kalbime bıçak batıyormuş gibi oluyor, nefesim kesiliyor. Ayaklarımı yere basarken ağrı hissediyorum. Reglim 2 gün gecikti. Öncesinde tekrar etmeyen minik sulu kan geldi. Beta hcg 18.8 çıktı. Gebe miyim?

5 Cevap

0 oy
önce (270 puan)
Şiddetli ağrılar gebelik belirtisi değildir, aksine bişeylerin ters gittiğinin belirtisidir. 2 gin sonra tekrar kan testi yaptır sonucu kıyasla yeterli yükselme mi var, duraksama mı, yoksa düşme mi
-Reklam-
0 oy
önce (15 puan)
Böyle bir durumla karşılaşan varsa sonucu ne oldu, yazabilir misiniz?
0 oy
önce (41 puan)
önce düzenledi
Değer 5 i geçince herkes gebe diyor direk ama tabiki dış gebelik mı kimyasal mı normal mi belli olmasi için beklemek gerekiyor. Benim adetim çok ağrılı olur adet olmadım ama yine özellikle kasıklarım aşırı derecede ağrıdı 3. Gün hafif koyu lekelenme oldu çok az az 2 gün daha devam etti varla yok arası. Sonra pozitif çıktı ama sağlıklı mı onu yarin öğreneceğiz inşallah 6+5 oldu. Hala çok kasık ağrım oluyor neredeyse her gün. Ara ara da bel ağrısı oluyor. Senin de çok ağrın varmış bı kadın doğuma git ihmal etme kendini. Rabbim sana da sağlıkla nasip etsin inşallah. 
önce (15 puan)
Benimde regl tarihimden iki gün önce bir sıvı hissettim. Ardından kenarları pembe ortasında sulu kan gördüm.  Ama devam etmedi. Benim adetim de şiddetli ağrılar oluyordu. Ancak iki gün geciktim. Akıntı gelmeye başladı. Regl olmadım.
önce (41 puan)
Büyük ihtimal gebesindir canım o zaman inşallah sorunsuz sıkıntısız olur bundan sonrası da. Her belirti ve beta değeri inan herkeste çok farklı oluyor canını sıkıp da kafana takma. Genelde 5. Haftada kese görünüyor kanaman olmazsa yada ağrıların siddetlenmezse bekle sonra git. Ama çok ağrım var diyorsun belin sırtın kalbin belki de enfeksiyon falan var o
Hem sana hem bebeğe sıkıntı sen en iyisi yarın doktora git
önce (15 puan)
Değerli düşünceleriniz için teşekkür ederim. Yarın aile hekimine gideceğim.
önce (41 puan)
Ne demek. Sağlıcakla kalın.
0 oy
önce (425 puan)
Evet olur adet sancısı gibi sancılanırsın ama adet olmazsın 2 3 gün sürer . Yat dinlen  ayaklarını karnını belini sıcak tut. 
önce (425 puan)
Adet günündesin ya adet agrısı kasılma normal bu 3 gün olmazsan eğer hamilesin demektir. Ben doktora sormuştum adet sancısı gibi sancılandım dedim doktor  bana hamileliğin ilk belirtisi adet sancısı olup  adet olmamak demişti. Doktorlar adet günün geçmesini bekleyin der hep.
0 oy
önce (444 puan)
Evet ilk haftalarda kasık ağrısı bel ağrısı göğüs ağrısı oluyor ve yerleşme kanaması geliyor beta 5 ve üzeri gebelik demek zaten gebe çıkmışsınız folik asitle destek verip artıp artmadigina bakın 3 gün sonra tekrar beta verin en az 60 üzeri değer çıkması gerekiyor sağlıklı bir gebelik olması için 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 198 göst.
0 oy
7 cevap 520 göst.
20 Eylül 2020 Hamile Kalamama kategorisinde semanur97 (464 puan) sordu
0 oy
4 cevap 601 göst.

657,455 soru

3,452,740 cevap

4,289,276 yorum

185,671 üye

...