+1 oy
368 göst.
Doğum kategorisinde (904 puan)
kapalı
Bu beş yıl arayla ikinci sezeryanimdi. İlki genel anestezi altında çok güzel geçmişti iki saatte ayaklanıp gazımi cikarmistim. Bu seferki spinal anestezi ile oldu benim için çok stresli bir dogumdu herşeyi canlı canlı görmek iki kere sakinleştirici yaptilar yine de sakinleyemedim sürekli tansiyonum cikiyordu. Doğumum zor oldu ama şükür oğluma sağlıkla kavuştuk. Hastanede bugün 3. Günüm gazımi cikaramadim kanamam çok oldu pıhtılaşma oldu karnıma çok bastirdilar pis kanlar çıksın diye tam bitti diyorum bu sefer gazımi cikaramadim önce fitil verdiler olmadı gaz için serum taktılar olmadı lavman yaptılar yine olmadı şuan saat sabahın 4 ü ve anca gazımi cikarabildim. Bu sefer ki sezeryan deneyimim çok zordu ilki çok iyiydi. Diyeceğim o ki imkanı olan normal doğum yapsın:) burada çok sorular.sorup çok sorular cevapladım hepiniz hakkınızı helal ediniz. Umarım herkes sağlıkla evlatlarını kucağına alır. Evladı olmayanlara Allah'ım bu duyguları yaşatsın evlat çok güzel rabbim nasip etsin herkese tüm doğumum boyunca böyle dua ettim. 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

0 oy
(65 puan)
AMİN RABBİM ACISINI GÖSTERMESIN SAĞLIKLI BÜYÜT İNŞALLAH 
-Reklam-
0 oy
(994 puan)
Rabbim bağışlasın çok çok geçmiş olsun.

Dua et bize de 
0 oy
Rabbim analı babalı büyütsn inşallah 
0 oy
(1,734 puan)
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın. Size şu konuda katılmıyorum herkesin doğum hikayesi farklıdır mesela ben büyük konuşmak istemem ama ölsem normal doğum yapmam onun yerine beni öldürsünler daha iyi ama herhangi birini de şunu yapın bunu yapın diye yönlendirme yapmak istemem. 
0 oy
(268 puan)
Gözün aydın, Rabbim analı babalı büyütsün.. 32 haftalık olduk gelinimiz de aynı şeyleri yaşamış . İkinci doğum olacak benimde 32 haftalık olduk. Öyle bir korku var bu sefer bende de sorma. İlk doğum güzeldi gazimi falan çıkarttım. Ama Bunda ne olacak hiç bilmiyorum
0 oy
(329 puan)
Amin geçmiş olsun canım 
0 oy
(455 puan)
Bende normal doğum yaptım 27 gun once kesinlikle ikinci çocuğu getirmicem tövbe ettirdi iğrenç korkunç bisiydi ölüm gibi  bence herkes sezeryan yapsın 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
31 Ekim 2023 Doğum kategorisinde 00.ipek. (118 puan) sordu
0 oy
5 cevap 538 göst.

669,547 soru

3,503,617 cevap

4,358,704 yorum

188,730 üye

...