0 oy
103 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (10 puan)
Merhabalar, 39.Haftamdayım ve aşırı mide yanmam oluyor gün içerisinde de oluyor ancak özellikle akşamları oluyor sebebi nedir acaba ? Bu şikayeti yaşayanlar var mı ?
Gebelik haftası 39+1

3 Cevap

0 oy
(1,403 puan)
Artık bebek iyice büyümüş midene yer kalmamış ne yesen yakar mideni. Ben 30 haftalığım bugün midemin olması gereken yerden bir tekme yedim :) organlar alt üst oldu daha mı yanmasın iyi bile dayanıyor bence :)
(10 puan)
Zor ya insanı uyutmuyor da bu mide yanması. Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
(1,403 puan)
Amin inşallah benimde birkaç gündür yanma oluyor gece yatmadan önce mide şurubu içiyorum dolapta olduğu için soğuk soğuk biraz iyi geliyor.
-Reklam-
0 oy
Bebek büyüdüğü için ve mideye baskı yaptığı içindir 
(10 puan)
Bazıları bebek çok saçlı olduğu için miden yanması olur falan diyor da onunla ilgili değil o zaman
0 oy
(524 puan)
Sabaha kadar uyuyamadım. Gece 4 te eşimi kaldırıp acile gittik. Acilde parollu serum vermiş. Bana diyo nasılsın. Ne verdiniz bilmiyorum ama ben geldiğimde nasilsam hala aynıyım dedim. Parol dedi. Benim ağrım yok ki, midem çok yanıyor dedim. Gaviscon falan kullansam olmaz mı? Internette gördüm hamileler kullanıyor dedim. Yazdı. Nöbetçi eczaneye gidip alicaz. Eczacı beni görünce sen mi icicen diye sordu. Evet diyince hamileler bu versiyonunu içemez. Daha basit versiyonu var onu içebilir. İsterseniz reçetesiz verebilirim. Ya da doktora gidin sorun dedi. Bende direk eczacının verdiği normal gavisconu alıp direk orada içtim. Onun sayesinde uyudum.  Koltukta kafamı koyup kenara oturur pozisyonda uyumaya bile çalıştım yanmadan uyuyamadım. Dayanamayacağım noktaya gelince gittim. Eğer doktorunuzla iletişim halindeyseniz. Gavisconu Bi sorun. Onay verirse kullanın. Ya da acile gidin. Sağlık ocağı, ebe vs. Bi danışın kullanın. 

3 gün sonra da doğum yaptım
(10 puan)
Anladım çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.

669,552 soru

3,503,641 cevap

4,358,745 yorum

188,730 üye

...