0 oy
356 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde
kapalı
Kan verdim sonuç negatif, testlere bile inanmayın artık 
Gebelik haftası Yok
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(422 puan)
Geçen yıl bende uygulamayı kullanırken sürekli olsun diye bekliyordum. Baktım olmuyor uygulamayla zamanımı kaybetmeyim diye silmiştim:) iki ay önce yeniden geldim çok sükür pozitifi gördüm. Canım ben mfk takviyeleri ile hamile kaldım bana da burdan biri önermişti belki seninde işine yarar bi bak derim
Mfk derken
(168 puan)
MFK takvıyesı nedir ne sebeple kullandınız acaba kız kardeşimin de çocuğu olmuyor belki faydası olur onada. Rıca etsem anlatabilir misnız?
(422 puan)
Mehmet fatih karslı diye bir doktor var instagramda ararsanız görürsünüz. Biz bir yıldan uzun zamandır çocuk istiyoruz. Burda ovülasyon ve hamilelik testlerini payşasırken birisi önermişti. Ondan sonra bir kaç ay takip edip sipariş vermiştim. 2aydır mfk eş paketi kullanıyoruz. İlk ay kimyasal gebelik yaşadım neyse dedik buna şükür demek ki hamile kalabiliyorum bu ayda sükürler olsun hamileyim.
İnşallah size de isteyen herkese de nasip olur.
Çok şükür bı kızım var , ondan sonra bı düşük oldu
(422 puan)
Çok sükür demek ki sende doğal yollarla hamile kalabiliyorsun canım. Biraz takviye kullan. Mfk takviyesi almak istemezsen içeriğindekilere bak. Beslenmene içeriği zengin besinler kat. İnşallah gönlüne göre olsun.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,158 göst.
0 oy
13 cevap 2,595 göst.
0 oy
45 cevap 3,190 göst.

668,283 soru

3,498,264 cevap

4,351,378 yorum

188,456 üye

...