0 oy
173 göst.
Doğum kategorisinde (14 puan)

Arkadaşlar 2 hafta önce yalancı sancilarım olmaya başladı ara ara suyum geldi sandım idrar kaciriyormuşum ama bir haftadır durduk yere akıyor doktor idrar da dese halen şüpheliyim neyse acilmam yok sancım yok nisan gelmesi yok 39dayım artık gelsin istiyorum kız çocuğu erken gelir dediler bu burayı mesken tuttu birde ananas özü meyan koku muz hurma spor vs yaptığım halde gelmiyor bebis ekstra birsey yapmam gerekiyordu normal doğum olarak gözüküyor ama bu bebis hiç gelcek gibi değil suni sancı istiyorum ama açılma olmaz ise vs sezeryana alırlar bu kdr beklediğime uzulucem eşim asker izne geldi doğar diye doktorların demesiyle geldi izni bitti gitti ve bebişimiz halen ortalıkta yok ney yapsam bacılar biraz dertliyim birde bebis hiç yuvarlak durmuyor 1 aydır dayıyor canımı yakıyor yani bütün dogum belirtilerini yaşadım nisan gelmesi tarzı olsun ama gelen bir bebis yok

image

Gebelik haftası 39

2 Cevap

0 oy
(340 puan)
Kiz doktor idrar demiş sen şüpheliyim diyorsun. Lütfen biraz güven doktoruna. Ve bebek ne zaman nasil gelmek isterse o şekilde geliyor. Suni sancı isteğe göre verilmiyor , açılma olup sancı olmazsa Suni veriliyor. Sezaryenlik bir durumun yoksa sabırsızlığına yenilip ameliyat olma. Onlarca insan keşke olmasam diyor çünkü. Max 1-2 haftan kalmış. Bir de eşine doğum izni verirler zaten. Sanırım kanuni izninden kullanıp gelmiş. 
(14 puan)
Ama 1 haftadan fazladır bu şekilde sızıntı oluyor tırsıyorum evet kanuni izin babalık iznini kullanmakta doğduğunda 2 günü yolda gecicek bana doktorlar 2 hafta önce dogum çok yakın eşi gelebilir dediler fakat bizim kız inatçı oldu birde idrar kokar renkli altıma bez koyuyorum hep normal su kıvamında kokusuz bir akıntı oluyor
(119 puan)
Benimde erkek bebek ve böyle toplanıyor 39+6 yım bir haftadır yalancılar gelip gidiyor ve hala bişey yi sezeryanla doğurmak istemiyorum:((( yürüyüş merdiven vs ama olmuyor. Yarın kontrolum var bakalım nasıl ilerleyeceğiz .
-Reklam-
0 oy
(496 puan)
Eczanede gelen su mu yoksa değil mi diye anlamak için satılan şeyler varmış. Duymuştum. İhtiyacım olmadığı için detaylı araştırmadim. 

Birde kendi suyum geldiğinde asla ama asla tutamadım. Yaklaşık 2 avuç kadar su gelmeye başladı. 

Tarçın sancıyı tetikliyormus. 

Squat 

Merdiven in çık 

Plates topu üstünde zıplama 

Aksak ayak yürüyüşü ( bir ayak kaldırımda)

Perine masajı 

İlişki 

Bunlar dışında yapılabilecek bisey kalmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 287 göst.
0 oy
1 cevap 186 göst.
0 oy
1 cevap 132 göst.
0 oy
5 cevap 331 göst.

666,061 soru

3,489,168 cevap

4,338,426 yorum

187,922 üye

...