0 oy
301 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)

Günaydın Kızlar 4 5 gün önce 2 kez post açmıştım düşük mü diye 5 gündür hastaneye gidip kan veriyorum 1 buçuk yaşında oğlumu da yanımda götürüyorum çocuk perişan oldu kac gündür yarım saat önce böyle bir parça düştü düşük mü bu?

image

3 Cevap

0 oy
(134 puan)
O haftalarda böyle kan falan gelmez muhtemelen düşüktür bu ya kanaman çok var mı 
(17 puan)
4 gün önce aşırı çok kanamam oldu sonra kesildi dün yine başladı bugün de böyle bir parça düştü
(134 puan)
Düşüktür ya
(17 puan)
Bende öyle düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(496 puan)
Ben ilk hamileligimde çok yoğun Bi kanama olmuş. Wc gittiğimde her yerim kan, klozete de kocaman 1 avuç bisey gördüm. Düştü herhalde dedim. Acilde bisey yapmadılar. Ertesi sabah kendi doktoruma gittim. Yoğun bir kanama alanı gördü. Keseyi göremedi. Düşük yapmışsın dedi. 

1 haftaya kontrole çağırdı. Kanama alanı azalmış. Kese görünüyordu. Sonra iğneler fitiller. Wc de gördüğümün kan pıhtisi olduğunu söyledi.  

Kendi kendine stres yapma. Küçük çocuğun var. Ama mecbur doktora gitmen lazım.  Normal denilebilecek kadar küçük Bi kam değil. Sağlıklı Bi bebekse doğuma kadar kanama olsun hiç bisey olmaz. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Eğer sağlıklı değilse nasip değilmiş. 
(17 puan)
3 gün önce bir post paylaşmıştım kan pıhtısı oydu galiba tam emin değilim ama bu bildiğimiz et parçası gibi birşey bilmiyorum acile gitmeyi düşünmüyorum pazartesi doktoruma gidecem çok teşekkür ederim inşallah ama düştüyse de hakkımda hayırlısı olsun
0 oy
(112 puan)
Malesef düşük hamilelikte bu parça düşmez büyük ihtimal bebek gitti ama hastaneye gitmen lazım parça kalmis olabilir çok tehlikeli 

İlgili sorular

666,061 soru

3,489,168 cevap

4,338,429 yorum

187,922 üye

...