0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (217 puan)
Gebeliği öğrendikten sonra hemen randevu bulamadım o yüzden randevu vaktim geldiğinde bebek 8 haftalık olacak. Yani 8. Haftaya kadar kese görmeye bile gitmemiş oluyorum. Haftaya randevum var ama acaba sıkıntı olur mu, bir problem olsa anlaşılır herhalde dimi. Bu haftalarda karnınıza batma sancı girdiği oluyor muydu normal mi bunlar acaba.
Gebelik haftası 6+6

5 Cevap

0 oy
(890 puan)
Erkenden gitsen de bişe değişmeyecekti kalp atışı için tekrar çapıracaklardı o yüzden böyle bi tarihte gitmen daha iyi hem kese görünür hem kalp atışı görülür. Daha sağlıklı bir sonuç almış olursun bence
(217 puan)
Teşekkür ederim:))
-Reklam-
0 oy
(349 puan)
Rahat olun.erkenden gitseniz kese için ayrı kalp atışı için ayrı çağıracak.  Kanama sanci olmadığı sürece korkmayın rahat olun.
(217 puan)
Teşekkür ederim:))
0 oy
(716 puan)
Bende keseye gitmedim direk kalp atışına gittim 6+4 de
0 oy
(487 puan)
Karın sancısı normal rahim büyümeye başlıyor. Ben de 8 haftalıkken gittim yalnız ben de kalp atışını doktor dinletti fakat bu bebek için çok zararlı imiş. Tesadüfen internette bir doktorun yazısında öğrendim. 8 ve 10 haftalık arası hamilelikte kalp atışı dinletirken bebeğe daha çok ısı gönderiliyormuş bebeğin kalbini yorabilirmiş. Keşke daha önceden bilseydim uyarırdım kalp atışını dinlemek istemiyorum diye. Çünkü onlar ekrandan görebiliyor kalp atışında sorun olup olmadığını. Ama dinletmek zararlıymış. Keşke daha önceden bilseydim bu riski ben almazdım. 

Bebeğinizin boyunu, tam olarak kaç haftalık olduğunu vs söylerler. 
(217 puan)
Allah Allah öyle miymiş ya, bunu neden peki dinleten doktor uyarmadan yapıyor, çok tuhaf. Rabbim yavrunuzu korusun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
0 oy
(684 puan)
Birşey fark etmez folik asit baslatiyorlar hemen onu başlatacak kan tahlili isteyebilir ilk kontroller icin o kadar :) 
(217 puan)
Ya işte doğru diyorsunuz. Aklıma da şeyden dolayı takıldı, benim ilk gebeliğim 3. Ayında düşük ile sonlandı. Bu ilk haftalarda ben bir panik oluyorum ondan sebep. Şimdi boş kese olayı var, dış gebelik meselesi var. Dedim acaba böyle durumlarda erken mi bilinmesi gerekir. Bir de düşük yaşadığımda rahmime iğne batması gibi acılar girerdi. Arada bir yaşayınca diyorum acaba bebeğim ne alemde, çok mu aksattim.

668,776 soru

3,500,531 cevap

4,354,340 yorum

188,577 üye

...