0 oy
107 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (581 puan)
Kizlar doktor bana demisti detaylı ultrason yaptır dedi bu şehirde yok Batman'a gitmen gerekiyor bende yaptırmak istiyorum eşim takmıyor kafasına 1 ayım tamamlanacak daha yaptirmamisim eşime diyorum isim var diyor bişey olmaz diyor tamam diyor ama yok yaptırmasam bişey olur mu sizce yaa 
Gebelik haftası 24+1

2 Cevap

0 oy
(352 puan)
Canim detaylı ultrason önemli. Organ taraması yapıyorlar. Bebek ile ilgili hersey çıkıyor. Mesela benim bebeğimin bir damarı dar geliyor. Doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor. Detaylı ultrason yaptırmasaydım bunu bilmeyecektik ve doğunca belkide kaybedecektim. 
(581 puan)
Eşim goturmuyor ne yapacam yaa diyor gitsende mesela Allah korusun bir sorun varsa sanki doktor tedavi edecek bişey yapacak
(352 puan)
Eşin afedersin ama geri kafalı sanırım. Tabi ki edecek. Diyorum ya bebegin problemini öğrendik ve doğar doğmaz ameliyat olması gerekiyor. Bunu bilmeyip dogursam nasıl olacaktı. Tüm hastaneleri araştır,  perinatoloji bölümlerine bak. Bazı hastanelerde perinatoloji yapıyor detaylı ultrasonu. Eğer eşin götürmüyorsa kendin git.
-Reklam-
0 oy
(1 puan)
Ben Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptırdım şükür bir şey çıkmadı ama çıkadabilirdi . Bazı bebeklere doğumdan hemen sonra müdahale edilmesi gerekebiliyor hatta bazı durumlarda anne karnında müdahale edebiliyorlar. Doktor kontrolüne gittiğinizde doktorunuzdan eşinize durumu izah etmesi için rica edebilirsiniz bence o zaman ikna olur.
(581 puan)
Bı öyle deniyeyim veya mecburiyetten bir bahane uyduracam

670,899 soru

3,508,139 cevap

4,365,690 yorum

189,030 üye

...