0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (340 puan)
kapalı
Merhaba tecrübeli anneler. Yakın zamanda normal doğum yapicam Allah nasip ederse. Doğum sancısı, nişan,su miktari ne kadar oluyor beni bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden.
Gebelik haftası 36
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(395 puan)
Allah hayirli dogumlar nasip etsin bende suan ikinciye hamileyim ilk cocogumu normal dogurdum. Tecrubelerim soyle. Sancı hem kasiktan hem belden birlikte vuran adet agrisinin ust seviyesi gibi ve duzenli olup zaman ilerledikce agrisi artiyor. Nişan denilen seyde beyaz akintiyla karisik pembemsi biseydi peceteye gelmisti kendini belli ediyor yani anlasiliyor nisan oldugu. Suyu ben yasamadim acilmam ilerlediginde hala suyum gelmemisti ebeler dogumdan bi sure once patlatti sonra daha cok siklasti sancim bi kac saatte dogum gerceklesmisti. 
(340 puan)
Allah razı olsun inşallah sizinde sağlıklı hayırlı doğumlariniz olur. Sancilarim oluyor geçiyor geri ama encok benim canımı acıtan vajinaya baski yırtılacak gibi acimam çok oluyor bebek hareket ettikçe normal mi bu .
(395 puan)
Evet normal ama dogum esnasinda yani sancilar cok arttiginda bebek sertlesiyor toplaniyor ve arada ittirmek icin baski yapiyor. Eger hareketleri coksa ve toplanmiyorsa daha dogumunuzada vardır biraz daha sure. Bol bol yürüyün ve hurma yiyin tavsiyem yumsamasini saglar allahin izniyle
(340 puan)
Her gün hurma tüketiyorum faydası olur inşallah çok teşekkür ederim bilgiler için
-Reklam-
0 oy
(79 puan)
İkinci gebeliğim şuan. İlk doğumumda gece yarısı yatağa kaçırıyorum sanmıştım. Sonra üzerimi değiştirip tekrar yattım ve yine aynı olay en son lavaboya gidince nişanı gördüm ve sızarak suyum gelmeye devam ediyordu. Hiç ağrım olmadı suyum gelmese neredeyse maraton koşardım. 12 saat beklediler suyum gelmesine rağmen sancım gelmeyince suni sancıyla doğum yaptım. Aklınızda bulunsun anmiyon sıvısı gelmeye başlayınca renginden anlarsınız. Çok açık çay gibi rengi var. Kokladığınızda hoş bir kokusu var. Ben altıma kaçırdığımı sandığım için kontrol etmiştim oradan biliyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
(340 puan)
Amin Allah razı olsun. Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah.

İlgili sorular

667,712 soru

3,495,854 cevap

4,348,108 yorum

188,294 üye

...