0 oy
288 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (381 puan)
Kızlar merhaba, hamilelikte kolestaz veya uyuz dışında ozellikle gece kasintisiyla doktora giden var mi? Doktor ne soyledi ?  Ya da siz ne formül buldunuz? Randevu alip gideceğim fakat onceden bi araştırmak istedim.
Gebelik haftası 26

1 cevap

0 oy
(737 puan)
Ben de hamileliklerimde belirli bölgelerde çok kaşıntı yaşıyorum. Biyerde okuduğuma göre hamilelikteki hormonal değişimler sebebiyle olabiliyomuş. Sadece ikinci gebeliğimde kadın doğum doktoruma söyledim o da bir krem yazmıştı ama pek etkisini görmedim bıraktım ve bir daha bundan dolayı doktora gitmedim. Kaşıntıyı minimuma indirmeye bakıyorum genellikle terlediğimde ve bazı kumaşlarda çok kaşıntı yaşıyorum. O yüzden kaşıntı yaptığını farkettiğim kumaşları bu süreçte giymiyorum. Terlediğimde hemen duş alıyorum. Zaten genelde evdeyim onda da klimayı açıyorum.
(381 puan)
Ben de oyle evde klimadayim tum gun,kumas vs seçimimde hep pamuklu aslinda,  krem yazar bana da doktor muhtemelen ilac icemeyecegim icin, gece duşa giremiyorum bebegim kucuk uyaniyor dönüyor diye anca gün ici girebiliyorum.
-Reklam-

İlgili sorular

666,060 soru

3,489,154 cevap

4,338,410 yorum

187,922 üye

...