0 oy
171 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Kızlar bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim 32+3 haftalık olduk hurca koymadan önce hurçları yıkamama gerek var mı? Yatak odası dolabı falan almadık daha kıyafetler aradan çıksın istiyorum hurçlara koyacağım ne dersiniz?

5 Cevap

0 oy
(1,520 puan)
Yıka canım öyle koy. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
(2 puan)
Çok teşekkğr ediyorum canım
-Reklam-
0 oy
(518 puan)
Ütü buharinin iyice çıktığından emin ol. Öyle katlayıp koy.  Sağlıkla gelsin ❤️
0 oy
(206 puan)
Vallahi hicbirseyi yikamadim ilk bebeğimdi herseyine çok ilgilendim  ama hepsini aldığım gibi etiketlerini sokup katlayıp valize koydum şimdi burda aa olmaz yikanmali hepsi mikrop bilmem ne derler ama Allahima şükürler olsun hicde bişey olmadı yani bana göre boşa zahmet ne gerek var ki ama herkes kendi bileceği iş yinede ikinciye hamileyim bunuda öyle düşünüyorum Rabbim herkesi sağ salim yavrusuna kavuştursun en önemli olan bu gerisi teferruat rahat doğumlar dilerim bacim
(2 puan)
Saygı duyuyorum ama benim içim rahat etmez. Sağlıcakla kucağınıza alın
(349 puan)
Kac kişi  elliyor o kıyafetlere yerlere düşüyor belki. Yada hasta insanlar da dokunuyor.  Kendim için aldığımı bile yıkamadan giymem kim bilir kimler dokundu . Midem almaz yani. Siz nasıl böyle rahatsınız. Kirlenince de yıkamayin öyle giysin.
(345 puan)
Ben yıkamayı değilde ütüleme olayını anlamıyorum. Neden ütülüyorlar bilgin var mı? Çünkü ben yıkayıp koydum öylece. Hijyenden öte sadece görüntü için ütüleniyorsa kendimi boşuna yormayacagim çünkü.
(206 puan)
Hayır bayan pasaklı diyilim yurt dışında yaşıyorum ortalık yerden pazardan tezgahdan giydirmiyorum çocuğumu en özel firmalardan kaliteli yerlerden kargoyla getirtiyorum ütülü ağzı kapalı poşetlerde asilqanlarda geliyor o yüzden alınca yıkama gereği duymuyorum kirlenmeye gelince ise en güzel şekilde yıkıyorum yıkayıp utuleyip de çıkarıyor makinem siz merak etmeyin biri soru sormuş cevap vermişim kibar sekilde ne ayıp yorum yapmışsınız yıkamayın öyle giysin nasıl rahatsiniz falan
(349 puan)
Pasaklı mi dedim. İyi okuyun yazdığımi
0 oy
(98 puan)
Kendi kıyafetlerim ve hurclar da dahil herseyi mis gibi yıkadım,utuledim fakat aklınızda olsun hurclari utulerseniz utunuzun ayarını düşürün,ben öyle bitanesini yaktim:))bebeğinizin temas ettiği herseyi mis gibi yapmak en guzeli bence;)
(2 puan)
Ben de birini yaktım ütüm buhar kazanlı olmasına rağmen
0 oy
(431 puan)
Bence yıkanmalı toz vs olabiliyor temiz olsalarda temiz kiyafetleri temizce koyarsin 

667,708 soru

3,495,842 cevap

4,348,086 yorum

188,294 üye

...