0 oy
312 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (4 puan)
Merhaba. Bugün tam 5. Haftamdayım. Beta hcg değerimi ölçtürdüm ilk defa. 9.877 çıktı. Aynı şekilde kadın doğumdan randevu da almıştım ancak keseyi henüz göremediğini söyledi. Alttan muayene etmedi. Değerim 5. Haftaya göre yüksek gibi ama kese de çıkmadığı için stres oldum. Bu durumu yaşayan var mı? Cumartesi için tekrar randevu aldım. Kese ne zamana oluşur? Geç döllenme olmuş olabilir mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler. 
Gebelik haftası 5

5 Cevap

0 oy
(320 puan)
ilk 8 haftalıkken öğrendim hamileliğimi doktordan randevu aldm karnimdan çok uğraştı ama göremedi keseyi de bebegide. Vajinal usg ile baktı hemen ordan keseyi bebegi gördü hatta haftam yeterli olduğu icin kalp atışını da duyduk. Stres olma haftan küçük daha 2 haftaya belli olur hersey
(4 puan)
Çok teşekkür ederim. O zaman beklemek en iyisi. :)
-Reklam-
0 oy
(361 puan)
Canım daha çok yeni 5 haftalık kese görünmez zaten yani endişe etmene gerek yok 
(361 puan)
Ben 7+1 de gitim karınla muane eti görünmedi Altan muane edince hemen beli eti kendini
(4 puan)
Ben de belki alttan muayene olurum. Değerim de yüksek çıkınca bilemedim. Teşekkür ederim. :)
0 oy
(1,138 puan)
İkiz olma ihtimali de var. Bi ihtimal yani. 
(4 puan)
Evet ben de bu kadar yüksek beklemiyordum. Doktor 50 falan çıkabilir, 2 gün sonra yeniden test yaptırırsın deyince biraz moralim bozulmuştu. :) Hayırlısı inşallah.
0 oy
(77 puan)
Daha çok erken ancak vajinal muayene ile görünüyor. Beta değeri çok çok iyi. Ben 4 haftalıkken vajen ultrasonda görebilmiştim 7. Haftaya kadar bekledim. Bebeğimi de gördüm kalp atışını da duydum. Erken muayene lerde kilonuz da önemli karından bakılınca görünmeyebiliyor. 
(4 puan)
İnsan böyle durumlarda bekleyemiyor, beklemek gerçekten zor. İlk hamileliğim bir de. :) Umarım güzel sonuçları alırım, vajinal ultrason ve yeniden beta testi yaptıracağım cumartesi.  Biraz araştırdım ama insan negatif şeyler okuyunca kötü hissediyor. Hayırlısı inşallah.
(77 puan)
Risk her zaman vardır. Sizin moraliniz iyi olsun beta değeri yüksek. Kese kesinlikle görünür. Biraz heyecan da yorar insanı ama güzel heyecanlar bunlar. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah :)
0 oy
8 haftayı bekle
(4 puan)
Mecbur bekliyoruz. :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
10 cevap 351 göst.
0 oy
17 cevap 579 göst.
7 saat önce Hamilelikte Testler kategorisinde F.z3mram (123 puan) sordu

667,226 soru

3,493,981 cevap

4,345,346 yorum

188,188 üye

...