0 oy
537 göst.
Doğum kategorisinde (267 puan)

Kizlar 38+2 haftaligim bebegim iri 3800 gram bas capi da 9.8 cm daha sancim yok. Doktor da beni korkuttu biraz dogumun zor olur diye. Bugun kontrolum vardi sali gel suni sanci verecez dedi, ama ben bebegime bise olur diye korkuyorum ilk gebeligim. Suni sanci olmazsa sezeryana alacakmis. Iri bebekte ve buyuk basta skinti olabiliyormus. Suni sanci almalimiyim yoksa sezeryan mi olmaliyim kafam karisik :(

Gebelik haftası 38+2

7 Cevap

+2 oy
(1,159 puan)

Sen daha iyi bilirsin ama ben olsam direk sezeryana  girerdim doktorunda öneriyosa ol bence hem normal sancı çek hem de sezeryan zorlar gibi

(267 puan)
Iste ikisini cekmek istemiyorum dedim sutun cabuk gelir, rahmin cabuk toparlanir vucudun dogum yaptigini anlar diyor. Sali tekrar konusacam strese girdim.
-Reklam-
+2 oy
(292 puan)

Maaşallah arkadasim kilosu fazlaymış bebisinin doktorun tavsiyesine gore git eğer  normal dogumda zorlanmayi aklina getirirsen biraz zor ama doktor sezeryan tavsiye ediyorsa bir bildigi vardir. Iri bebeklerde senin acindan zor olur demiştir.  

(267 puan)
Hemen sezeryana almiyor canim once suni cek olmazsa sezeryana aliriz diyor. Ben de alacaksa direk alsin istiyorum. Kendine nasil guveniyor anlamiyorum hadi bebegime bise oldu iri diye.
+2 oy
(280 puan)

Ultrasonlarda yanilma payi oluyo doktor o yuzden suni sanci vercez demistir kendine guvenmese doguramicagini bilse sezeryan derdi zaten. Benim oglumada 3.90p dediler 3.700 grm dogdu yinede sen bilirsin canim. O suni sanciyi cekerken nefes egzersizlerini yap comelme hareketleri yap ve bagirip cagirma kendini yorma tavsiye olarak soyluyorum :))

(267 puan)
Sagol canim senin dogumda skinti olmadi demi bebise bise olmasin dayaniriz elbet suni sanciya :) olmadi yapacak bise yok dediklerini yaoarim.
(280 puan)
Sag salim dogdu 3 ay 11 gunluk hatta :D hiç korkma stres yapma dedigim gibi sancı geldigi an nefes al ver insallah faydasini gorursun comelme hareketleri falan cok faydalı haberin olsun doktorun bi tehlike hissederse sezeryana alırlar zaten doktorun dogum sırasında ıkın demeden ıkınma :))
(267 puan)
Oyyy masallah minik kusa darisi basima :) oglumu sag salim kucagima alirim. Oyle dedi ben yanindayim bise olursa alirim ameliyata dedi. Hastanede yatmam gezerim artik. Doktor bana guveniyor sanirim. Sagol canim bilgilerin icin.
+2 oy
(495 puan)

37 hafram bugun doluyor pazartesi sezeryana giricem bas 9.3 kilo 3500 2ci sezeryanim ilki 2017de oldu sezeryan yerim ince diye hemen ameliyyat olucam sende doktorunla konus catin musaitse yap olmadisa sezeryan yap en onemlisi bebeyinin sagligi

(267 puan)
Aynen canim onemli olan bebeklerimiz napim doktoru dinleyim o zaman, bise olursa zaten sezeryana alirim korkma dedi.
+1 oy
(48 puan)

Bende 3.800 dogurdum sonuc 28 tane dikiş oda acibadem universitesinde de dogum yapmama ragmen.

(267 puan)
Iste korktugum bu canim altta bir suru dikis yirtilma, veya bebegin kolunun takilmasi. Aklima takili olan bu.
+1 oy
(230 puan)

Özele mi gidiyorsun canım suni sancı  verelim demiş doktor ben devlete gidiyorum öyle bişey demedi :( 38 de haftada 4 kilo dedim ver suniyi yok dedi :( günüm var diye bebeğim erkek 

(267 puan)
Ozele gidiyorum canim daha fazla beklemeyelim bir suni sanciyi deneyelim diyor. Ilk gebeligim iri bebek kafasi 10 cm yaklasmis adami bir turlu cozemedim. Gununu bekletmiyor bilerek daha da buyur diye zaten 12 gunum kaldi.
(230 puan)
İyiymiş canım keşke banada verse :)
(267 puan)
Ya beni kendi korkuttu dogumun zor olur diyip duruyor sonra da gel suni deneyelim diyor :) adami cozemedim.
(230 puan)
Benimkide öyle canım ama asla korkmuyorum normal doğum çok istiyorum ama sen özele gidiyorsun istersen sezeryan yap  isteğinle
(267 puan)
Aynen ben de normalden kormuyorum hep normal istedim ama sonucunda kotu bir sey olur diye tedirginim. Sali gunu tekrar konusacam bakim.
+1 oy
(77 puan)

ben 4 kg dogum yaptm sancm vardi kendimin sonra basi buyuk riskli diye sezeryana aldilar cnm

(267 puan)
Benim doktor mu kendine cok guveniyor anlamiyorum. Iri dedim kafasi buyuk beni sezeryana alin, bebegine bise olmaz diyip duruyor. Takti suni sanciya. Kendi rizamla mi sezeryan olsam.
(77 puan)
cnm valla çatın genistir belki ondan diyodur
(267 puan)
Olabilir bana guveniyordur sanirim :)

İlgili sorular

650,957 soru

3,427,041 cevap

4,259,548 yorum

183,980 üye

...