0 oy
255 göst.
5 Ağustos 2024 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (263 puan) sordu
5 Ağustos 2024 düzenledi

Kızlar merhabalar bugün solda 19mm yumurtam vardı ve catlatma ignesi vuruldum yarından itibaren ilişki önerdi doktorumuz bu ikinci cocugum olacak inşallah ilki sadece 1 kere klomen kullandım oldu bunda düzenli doktora gitmedim açıkçası polikistik over hastasıyım normalde ilkinde 6 ay glifor kullanmıştım sanirim ondan ilk denemede oldu neyse:)) şimdi catlatma ignesi klomen derken neler yaşadınız paylaşır mısınız bide solda yumurta olunca kız mı oluyor bi kızım var oğlum olsun istiyorum tabi Rabbım ne verirse başım üstüne o ayrı da işte bekliyorum donuslerinizi uzun zaman sonra burda olmak güzel:) 

2 Cevap

0 oy
5 Ağustos 2024 (61 puan) cevapladı
Bende pcos hastasıyım bu ay yumurta gelıştırıcı inne vuruldum yumurta gelısınce ıkı tane iğne vuruldum göbekten ve 3gun ılıskı dedı bende umutla beklıyorum inşallah ıkımızın de bu ay tutmuş olur 
5 Ağustos 2024 (263 puan) yorumladı
Amin kolaylıkla insallah
-Reklam-
0 oy
5 Ağustos 2024 (382 puan) cevapladı
Sol tarafta yumurta olması kız olmasını etkilemez canım önemli olan spermden gelen cinsiyet kromozomunun ne olacağı cinsiyeti baba belirliyor zaten biliyosun.

İnşaallah bu da olur ilk denemende hayırlısıyla...
7 Ağustos 2024 (263 puan) yorumladı
Amin çok teşekkür ederim yorumun için ❤️

İlgili sorular


1,488,855 soru

24,336,272 cevap

345,874 kullanıcı

...