0 oy
267 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (35 puan)

Kızlar sabah normal kaset test

image

image

yaptım anında silik çizgi şimdi erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı Sizce gebelik var mı Yalancı pozitif olma ihtimali var mıdır? Yarın sabah kan vereceğim birde martta kimyasal geçirdim aynı olur diye korkuyorum. Regle 2 gün var.

Gebelik haftası 4

4 Cevap

0 oy
(79 puan)
Var gibi görünüyor birde sabah ilk idrarinla yap daha net belli olur diye düşünüyorum geç döllenmeyse belki bir kaç gün sonra dahada belli olur 
(35 puan)
Regle 2 gün var canım döngünün tam ortasında 14. Gün yumurtlama akıntısı görünce yumutladığımı düşünüp 1 Gün arayla değerlendirdim umarım vardır teşekkür ederim cevabınız için♡
(767 puan)
Kız nasıl bi aknti afdersin de
(35 puan)
Böyle jel gibi şeffaf yumurta akı gibi aynı uzuyo iki parmak arasında sünüyo sümüksü kaygan bisey Eğer düzenli yumurtluyorsan adetin düzenli ise 2 adetin ortasında gelir hep benim bazen tam ortasında bazen sonuna doğru yumurtlama oluyor ama akıntı sayesinde anlıyorum yumurtladığımı.
(35 puan)
Böyle jel gibi şeffaf yumurta akı gibi aynı uzuyo iki parmak arasında sünüyo sümüksü kaygan bisey Eğer düzenli yumurtluyorsan adetin düzenli ise 2 adetin ortasında gelir hep benim bazen tam ortasında bazen sonuna doğru yumurtlama oluyor ama akıntı sayesinde anlıyorum yumurtladığımı. 2-3 gün sürüyor o akıntı canım.
(767 puan)
Ha tamma canm
-Reklam-
0 oy
Var gibi görünüyor kan ve en iyisi 
(35 puan)
Sabah sağlık ocağına vereceğim canım teşekkür ederim♡
Rica ederim canm ❤️
0 oy
(767 puan)
Yesssss varrr
(35 puan)
İnşallah teşekkür ederim ♡
0 oy
(66 puan)
Hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 
(35 puan)
Amin canım herkese inşallah♡

İlgili bir soru bulunamadı

667,652 soru

3,495,645 cevap

4,347,819 yorum

188,284 üye

...