0 oy
195 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (130 puan)
kapalı
Kızlar vajina bölgem çok kaşınıyordu etraftakiler kolonya sür dediler sürdüm bebege zararlı olurmu 
Gebelik haftası 21+1
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

0 oy
(83 puan)
Yani bebeğe zarar olacağını sanmıyorum ama vajina bölgesini sudan başka birşeyle temizlememek gerek. Kaşıntının sebebi vajinal enfeksiyon olabilir doktora danış krem veya fitil veriyorlar.
(130 puan)
Verdi canim da dayanılarak gibi değil
(83 puan)
Kolonyayı bırak duş Jeli dâhi kullanilmaz özel bolgeye bol suyla durula sürekli kuru tut ilaclarla da azalır inşallah geçmiş olsun
(130 puan)
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(249 puan)
Milleti kesinlikle dinleme kolonya yakar zarar verir vajina phına kaşıntı varsa mantar olmuş olabilirsin beyaz akıntı var mı katı halde peynir gibi doktora desen smear alırlar ona göre ilaç verirler kafana göre bişey alma kullanma her şeyi sürme hamilelikte vajina bölgesi daha hassas oluyo enfeksiyon mantar vb durumlara ondan dolayı doktora görün dikkat et 
(130 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(25 puan)
Travogen yada travazol al eczaneden sur kasintin kalmaz kolanya bilmiyorum duymadım ama ben yapmam krem sürülür kolonya alerjiye sebeb olabilir bebeğe bişey olmaz korkma sende alerji yapabilir ama sen dediğim gibi hemen eczaneden travogen yada travazol al kullan.
(130 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(518 puan)
Batıkon suya biraz koyup o suyla yikayabilirsin. 
(130 puan)
Teşekkür ederim bilginiz için
0 oy
(209 puan)
Bana fitil ve krem verdi ve düzenli kullanımla çok iyi geldi. Ama bırakınca tekrarlıyor. Tekrar yazdı şimdi fitil. Neyse ki doğuma 1 hafta kaldı. Allah herkesi kurtarsın canım. Sirke içebiliyorsan biraz suyun içine sirke katıp içersen enfeksiyona iyi gelebiliyor. Bi de ilişki sırasında kondom kullanırsanız hafifletir. 
(130 puan)
Kondom kullanmiyordum canim bilgin için teşekkürler
(209 puan)
Rica ederim canım eşimizden enfeksiyon bulaşabiliyor çok hassas oluyor bu dönemde vajina. Ben her ilişki sonrası kıvranıyordum acıdan. Kondom kullanınca acı kaşıntı olmadı çok şükür.
0 oy
(195 puan)
Kız her duyduğunu niye yapıyorsun. İyi cesaret etmişsin yanmıştır. Enfeksiyon ya da mantar olmuştur.. doktoruna şöyle bı krem verir 
(130 puan)
Fitil verdi canım
(195 puan)
Geçmiş olsun
(130 puan)
Teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

667,706 soru

3,495,835 cevap

4,348,076 yorum

188,292 üye

...