0 oy
113 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (65 puan)
Özellikle geceleri burun tıkanıklıği çok oluyor öyle ki nefessiz kalıp boguldugumu hissediyorum. Ama inanin burnumu kapatack herhangi bir burun salgısı yok. Kanama oluyor üç dört gündür. Doktor hamilelikte oluyor genelde dedi otrivine burun spreyi vermişti şişe bitti 39 haftalik olduk hala geçmedi. Doğal tavsiyelerinz var mı. Tekrar yeni şişeye geçmek istemiyorum.
Gebelik haftası 39+1

3 Cevap

0 oy
(11,865 puan)
burun çevrene okaliptüs yağı sür veya buhurdanlık kulla  canım 
-Reklam-
0 oy
(518 puan)
Burun içi tertemiz ama etler sisiyorsa alerjik rinit. Hamilelik sırasında çok kişi yaşıyor. Normal de bu sorununuz yoksa hamilelik sonrası düzelecektir. Alerjik rinitte doğal yolla yapılabilecek pek birsey yok. Doktorunuza danışarak alerji spreyi isteyin. O çok iyi rahatlatıyor. Burun kanaması da, hamilelik sürecinde kan basincimiz artıyor. Buda Burun kanamasina neden olabiliyor.
(65 puan)
Burnum tertemiz kulak copuyle bile kontrol ettim panik atak oldum nerdeyse boğulup ölecem diye
(65 puan)
Burnum tertemiz kulak copuyle bile kontrol ettim panik atak oldum nerdeyse boğulup ölecem diye.hamilelik riniti demişti doktor otrivine'in yetişkin için olanını vermsti
(518 puan)
Evet. Benim alerjik rinit normalde de var. Hamilelikle daha kötü hale geliyor. Mümkün olduğunca ilaç kullanmamaya çalışıyorum. Ama aşırı kötü olduğunda, artık uyku uyuyamadigimda kısa süreli ilaç kullanıyorum. Alerji spreyi kullanın. Zaten doğuma çok az kalmış. Rahatlarsıniz. Otrivine  pek Etki etmiyor. Alerji spreylerinin içinde kortizon var.
(65 puan)
Erken doğuma sebep oluyor demislerdi
(518 puan)
Ben doktoruma sorarak kullandım. 39+5 te doğum yaptım. Ve dediğim gibi aylarca kullanmadım. Artık çıldırma noktasına, uykusuzluktan perişan olma noktasına gelince 2 hafta falan kullandım. Sonra yine kotu olunca yine. Aralikli kullandim. Sizin de son haftanız. Bence kullanın. Doğum öncesi rahat nefes alırsınız. Baş ağrısı yaşıyorsanız geçer. Dinlenirsiniz. Dediğim gibi son haftanız doktorunuza da sorun.
(518 puan)
Sadece alerji spreyi değil aynı zamanda, alerji ilaçları da kullandım. Düzenli 9 ay değil dediğim gibi ara ara.
Airpass 5 yıl önceki hamileligim sırasında kullandığım hap. Burun spreyi de risoneldi.

2 yıldır ocak ayı gibi Bi oksuruk krizi başlıyor. O zaman da kortizon iğnesi vuruluyorum. Hamile değildim iğneler sırasında. Bakalım hamileliğin son aylarını ben nasıl geciricem. Şimdiden onu düşünüyorum.
(65 puan)
Rabbim yardımcınız olsun
0 oy
(4 puan)
Bende senin gibiyim 37 haftaligim bende ayin 19 na gün verdi doktor ama nefes alamıyorum burnum tıkalı içleri yara oldu napicami bilmiyorum 
(65 puan)
Yara daha kotu ya. Rabbim bı an önce sağlıcakla kucağımıza alıp kurtulmayi nasip etsin

667,655 soru

3,495,661 cevap

4,347,842 yorum

188,285 üye

...