0 oy
163 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (32 puan)
11 haftalık gebeyim rüyamda incir, turuncu renkte gömlek, cüzdan gördüm ve daha birçok şey. Siz rüyada neler gördünüz cinsiyetiniz ne oldu.. Çok merak ediyorum. 2 kızım var oğlum olsun istiyorum. 
Gebelik haftası 11

6 Cevap

0 oy
(212 puan)

Benim rüyalarımdan birer netflix dizisi çıkar hiç şakasız . Bir gün bulutların üstünde harika rüya, ertesi günü dram ertesi günü korku, ertesi günü romantik devamlı değişiyor açıkçası. Rüya görmediğim tek bir gün bile yoktur desem yeridir, anlam çıkarmamaya çalışıyorum hepsinden anlam çıkarmaya çalışsam kafayı yerim muhtemelen :D

-Reklam-
0 oy
(5,923 puan)

ruya gorme sikligi ile de cinsiyet arasinda bir baglanti kurmaya calisan da yani höh be bacim .  yat kalk dua et oglun olmasin hayati zondana ceviriyor erkk ccklari. kiz gbisi varmi bin tane kizin olsun mis gbi rahat. bir adet oglun olsa bayram donemi lcwaikiki kasiyerine donersin:)

(32 puan)
Ben diğer kızımda da rüya görüyordum rüyamla cinsiyetleri çıktı bağlantıyı orda kuruyorum. Ne olmuş yani kızım var die oğlum olsun istemeyeyim, ikisinde de  tatmak istiyor insan. ☺️
(54 puan)
Siz ne kadar saçma cevaplar veriyorsunuz ya. eğer bu söylediğinizi bir başkası kız için söyleseydi, evlat ayrımı yapiyor diye yırtardınız kendinizi.
(5,923 puan)
ben mi? ne alaka :)  
sizin sacma postlariniz sacma degil benim cvplarim mi sacma:) bi donup kendi pistlarini okurmusun:))  senin pistlarindan anlasiliyir manyaliyrn:)  i yizden normal cvplar sana savma geliyir . kendi pistlari da. dusunce yapin belli oluyor.

bu kainatta bilinen bir gercek . 100 tane kiz buyuten anne ile bir tane erkek buyuten annenin zebil ziyan vaziyette olmasi bile farkli 100 tane kiz buyuten anne daha genc durur 1 adet erkk cck nekadar zor  ve insani mahvediyor 100 kiza bedel. heleki ccklar buyuyunce bizzat sahit olunuyir. anasinifinda erkekler park etmiş öğretmen arabalarına tırmanırken oradan arabaların üstünden birbirinin üstüne atlarken kızlar gayet güzel el ele tutuşup oynuyorlar erkekler Atatürk Büstü’nün kafasına tırmanırken kızlar güzelce oturup konuşuyor sohbet ediyorlar erkekler demir kapıyı sallayıp kırmaya çalışırken kızlar gayet güzel oyun oynuyorlar erkekler döke saça aktivite yaparken kızlar temiz temiz aktivitelerini yapıyorlar eğer boya dökülmüşse ya da masaları boyanmışsa onları da siliyorlar anasinifi doneminde bizzat sahit oldum. ikinci ccguma dua ettim rabbim bari verdin madem kiz olsun diye . ikincim kazayla oldu cunku. erkek oldu ve omrumu curutuyor suan. kizimda hic yasamadigim seyleri yasiyorum
(54 puan)
Yorumunu okumaya bile tahammülüm yok ne diyeyim insAllah erkek evladin olmaz ziraa senin gibi annesi olacak yazık olur..
(5,923 puan)
kendi garip gureba pimpiriklerine tahammul etmekten kalmamistir. iyigunler
0 oy
(27 puan)
Öncelikli merhabalar evet bir çok hamile sürekli karmaşık rüyalara ve gün içerisindeki yaşadığı şeylere dair kesitleri yoğun olarak rüyasında görebiliyor buna bende dahil 23 haftalık hamileyim Rabbım yaşayan evlatlarına sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin ve karnındakini sağ salim kucağına almayı nasip etsin bende ikinci kez kız annesi olacağım bizim istememizden çok  Rabbım yazdığı kadere bizi yönlendirir o sebepten kız erkek diye istemeyi belirtmek yerine sağlıklı olsun hastane kapısı gezdirmesin ailesine ve hayatına hayırlı bir evlat olsun diye dilemenizi isterim zira bazen çok içten isteklerimiz olduğunda yanlış dua ediyoruz beklentiler tersine dönebiliyor güzel bir gebelik ve doğum diliyorum.
(32 puan)
Saolun yorumunuz için ben zaten hayırlıysa bir erkek evladım olsun die dua ediyorum. Burda onu belirtmedim die ısrarla erkek olsun demedim cnm. İkim kızım var dünyalara değişmem sadece insan iki meyvedende tatmak istio. Rabbim sizinde bebeğinizi hayırla kucağınıza almayı nasip etsin.
(27 puan)
Amin cümlemizin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(95 puan)
Ya ben geçen gün muz gördüm rüyamda ama muzlar o kadar büyüktü ki biri kolum kadar birinide yılan gibi kolumda kivrildikca kıvrılıyor öyle büyüktü internetten baktım erkek evlatta işaret diyordu. Gerçi bi oğlum var ikinciyi kız istiyoruz. Ama Rabbim ne verdiyse hayırlısı. Ama hala muzlarin etkisinden çıkamıyorum
0 oy
(616 puan)

Vallah CANIM hamileligimi öğrenmeden 4 gün önce rüya görmüştüm kiz bebek erkek kardeşimin arkadaşının da o dönem yeni bebekleri olmuştu o oğlanı gördüm kucaginda bi kiz bebeği getirip bana veriyor bu kimin diye sordugumda diyor senin abla ismide aybüke neyse uyandım etkisinde kaldim ruyanin rüya gördüğüm günü not aldim ve akliminn ucunda aybuke ismi dahi geçmiyor yani :)

Neyse adetime 4 gün varken bi test yapayim dedim ama senelerdir kaçıncı test tabi haddi hesabi yok yine umutsuz vaka olaraktan denemek istedim ve bu dedigim subat ayında oluyor kardesimde nisan ayinda evlenecek düğünümüz var ben hamileliği silmistim o bi kaç ay aklimda ama düğün olacagi için tedbir amaçlı nolur nolmaz diye yine yapmak istedim neyse yaptim aninda ikinci çizgi pembe olaraktan belirdi bi test daha yaptim ayni şekilde :)

Sonra dedim ki kizim olursa aybuke ismini koyarım :)

Ve kizim olacak ismi Asya Aybüke olacak Allah nasip ederse :)

0 oy
(318 puan)
Merhaba canım bende bol bol rüya görüyorum bazen çok kötü bazen normal ama daima eşimi görüyorum rüyamda anlamadım gitti neyse benimde bir oğlum var şimdi kızım olucak Allah'ımin izniyle 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 268 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
25 Temmuz Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Figen2 (32 puan) sordu
0 oy
2 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 172 göst.
26 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sibel2021 (260 puan) sordu

667,712 soru

3,495,863 cevap

4,348,114 yorum

188,294 üye

...