0 oy
185 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (339 puan)
Sorum yukarda kızlar filmden sonra olumlu sonuç alan oldu mu

7 Cevap

0 oy
(28 puan)
Bende iki kez kürtaj oldum Allah yardımcınız olsun sizinde benim rahim şekil bozukluğum vardı doktorlar rahim filmi çektir dediler oda hep özelde vardı ben maddi durumlardan dolayı cektiremedim ama duydum yani tüpler fln kontrol ediliyor açılıyor hamile kalma şeyi oluyor diye ayrıca kürtajdan sonra da hamile kalma daha hızlı oluyor rahim temizlendiği için yani. 
(339 puan)
Yok canım benim 9 ay oldu kürtaj olalı kalmadım hâlâ en son doktor onu önerdi işte bakalım araştırmada çekiyolarmış
(25 puan)
Ben kürtaj olduktan bir buçuk sene sonra hamile kaldım doktorum normal herşey dedi ama nasip o zamanaymış
-Reklam-
0 oy
(21 puan)
Ben ilk gebelikte kürtaj oldum.sonra 5yil gebe kalamadim..en son rahim filmi çekindim ve hemen o ay gebe kaldım şuan 38 haftalık gebeyim.. kesinlikle tavsiye ederim  
(339 puan)
Ayy ne güzel maşallah inşallah benimde öyle olur
0 oy
(45 puan)
5 yıl önce ilk gebeligimde 1 yıl bekledim olmadı. Sorun yoktu kimyasal 1 düşük yasamistim en son rahim filmi istediler. Çektirdim.. sanırım bir ay korundum sonraki ay hamile kalmıştım. Film çekilirken ilaç veriyorlar o yumurtalıklara giden kanaldaki hafif yapışıklıklari  açıp kaygan bir zemin oluşturuyormuş, sperm daha kolay ilerliyormis gibi şeyler duymuştum. Doğruluk payı ne tam bilemem sizide boş yere umutlandirmak istemem ama ben rahim filmi sonrası hamile kalmıştım.
(339 puan)
Anladım canım hayırlısı
0 oy
(50 puan)
Ben sana şöyle anlatayım 

benim 1.yani ilk gebeliğim düşük oldu belki de düşmeyecek de 6 hafta bebeğin kalbi atmıyor diye özel hastane kürtaj almak istedi ve kürtaj yaptılar bir sebep olmaksızın kese bozuk değildi belki de o bebek yaşayacaktı bunu 4 bebeğimi hamileyken fark ettim. 

1.ye hamileyken İlk kürtajım iyi yapılmadığı için içeride parça kaldı revizyon 1 2 kürtaj daha oldum 2 hafta sonra 

ve üstünden 1 ay geçti tekrar hamile kaldım 

2.ye 

2 ye hamile kalmam da o revizyon kürtajı yapan üst üste

 2 kürtaj yapan istanbul Kurtköy ersoy hastanesi yüzünden iyi yapılmayan kürtaj sonrası yapışıklık sonucu

  rahmimde yapışma olması sonucu kanala yerleşmişti bebek ben erken kan testi yaptırdığım için hemen fark ettim değer tam 2 kat artmayınca ve hemen doktora gittim. Doktor içeride keseyi göremedi Beta HCG varsa o zaman kanalda ya da tüptedir dedi hemen bebek düşürmek için ilaç verdiler bana hap olarak. Bir de iğne olarak. Yani içeride bebeği zehirlediler. Tüpten sonraki kanalı yerleşmiş rahme düşmeden haftasını kaçırsaydım eğer o orada büyüdüğü için komple kanaldan itibaren keseceklerdi ve bir daha asla bebek sahibi olamayacaktım. 

İstanbul çapa tıptaki Halil bey'den Allah bin kere razı olsun. 

Histeroskopi yöntemi ile Rahime girerek o kanaldaki O bebeği önce zehirledikleri o ölen bebeği oradan aldılar hiçbir zarar vermeden bana 3 kürtajım böyle oldu . Hem tüplerimi hem rahmimi tertemiz temizlemişlerdi. 

Doktor 6 ay gebeliği yasakladı cinsel birlikteliği de yasakladı. Ben 5 ay sonra tekrar gebe kaldım.

4 bebeğimdi ama yaşayacak belki ilkti. İkizdi bebeklerim. Ailemden genetik. İkizleri öldü farklı kese olunca bu kaldı. Adet kanaması gibi kanamam geldi. Ve ben 4 ay yattım sadece wc ve soğuğa yakın ılık duşta banyo ile 4 ay yattım ve progestan kullandım hap şeklde ve ecoptin kan sulandırıcı asprin..

Bebeğim kucğaımdahdı ikizi ölsede. O bebeğim

11 aylık olumca yaşayan 2.ye ama normalde 5.bebeğime hamileydm .

Büyük 20 aylık oknca doğdu küçük. 

O tekti.ikizi yoktu . Erkek dediler dediler bi doğdu kız. Normal doğum olnca bebek değişme vs olmaz devlette eğitim araştrmada yaptım bide.

2.yaşayan bebeğimden 3 ay sorna tekrr gebe kaldım. Oda ikizdi farklı keseydiler. Sanrm bu yaşayacak dedk. 8.haftada düştü adet gibi oldm bi ikizi  düştüğü için yine 3 ay yattm. 

Şuan en büyük kızım 5.5 ortanca 3.5 en küçük 2.5 ve 4.ye gebe olma ihtimalim var kendi rızamla çalışcam için madur olmamak adna peşpeşe istedm bide 15 16 yıl bakamaDm bebeköyle

Neler var korkma
(339 puan)
Çok teşekkür ederim canım zaman ayırıp yazdığın için Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah
0 oy
(10 puan)
Bende  temmuzun  22 sinde cektirdim  bir düşük bir kürtaj oldu 8 yaşında  çocuğum var   çok şükür  ikinci olmayınca   gittim  birşey  yok  dedi  bakalım sağlıklı  gebelik olucakmi  bende sormuştum  1  2 ay   içinde gebe kalmış   çoğu ama  4 ay  içinde  kalırsın dedi  ebede bana  nerde  çektirdin flimi
(339 puan)
Daha çektirmedim canım randevu aldım bakalım
0 oy
(122 puan)
Ben kalp atisi olusmadigi ve bebek gelisiimi 6. Haftada kaldigi icin kurtaj oldum. Yaklasik 8 ay sonra gebelik olustu fakat dusuk oldu. Tam 1 senedir gebelik olusmadi temmuzun 26 sinda rahim filmi cektirdım. Tuplerim acik cikti ve herhangi problem yok dendi. Doktor 4 ay boyunca sansimin yuksek oldugunu soyledi. Bugun prolaktin ve progesteron degerlerime bakildi. Gayet iyi dedi doktor. Bu arada hicbir sebep bulunamadi gebelik olusmamasi icin. Sebepsiz infertilite dedi bugun. Esiminde gerekli tahlilleri yapildi onlarda gayet iyi cikti. Bu ayki adet zamanini bekliyorum insallah mutlu bir haber alirim saglikla. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah. 
(339 puan)
Amin inşallah canım
0 oy
(69 puan)
Canım bende rahim filmi çektirdiğim ay korundum diğer aya hamile kalmıştım 1 sene oldu kızım doğumdan sonra bir gün yaşadı vefat etti bir senedir çocuk düşünüyoruz olmuyor değerlerim normal 

Yine rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum çünkü kızıma öyle hamile kalmıştım 
(339 puan)
Ayy çok üzüldüm Rabbim sabır versin tekrardan o güzel duyguyu yaşatsın size inşallah canım

667,225 soru

3,493,967 cevap

4,345,326 yorum

188,188 üye

...