0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (302 puan)
 28 günde bir düzenli adet oluyorum yumurtlama günümü bilmiyorum adetime 7 gün var kasık ağrım var sadece en erken kan testi ne zaman vermeliyim ve sizler en erken ne zaman kan testinde pozitif sonucu gördünüz yorumlarınızı bekliyorum 
Gebelik haftası 0

3 Cevap

+1 oy
(518 puan)
Kimyasal gebelik olma ihtimali 5.hafta itibariyle bitiyor. En güvenilir sonuç adetiniz 1 hafta geçtikten sonra çıkan sonuç..

6.haftada doktora ultrason için gitmek en doğru zaman. Kesenin konumu önemli. Dış gebelik gibi bir durum olursa geç kalınması tehlikeli olabilir. 

6.hafta itibariyle keseyi ve hatta bebeği görme ihtimaliniz var. 

Hersey gönlünüzce olsun. Olumsuz konuşmak için değil, eğer bunları daha önce duymadıysaniz diye yazdım.
(302 puan)
Teşekkür ederim kan pıhtılaşma sorunu çıktı bende 3 düşükten sonra öğrenebildin  bu sefer kan sulandırıcı içiyorum bakalım sabırsızlanıyorum da düşüklerim hep 7. Ve 8. haftalarda oldu doktorum hamileliğin öğrendikten 15 gün sonra yanıma gel dedi bekliyorum
(518 puan)
Benim böyle Bi sorunum yoktu ama düşükten sonra hamile kaldım diye 5+4 doktordaydim. Keseyi de görünce. Doktor kan sulandirici, progestan başladı. Hem iğne hem fitil.  Doktorunuz vermezse,progestani doktorunuza sorun.


Böyle Bi sorun yaşadığınız için daha öncesinde sağlık ocağında 3 gün kala falan adetinize kan verin.   Pozitif çıkarsa Detaylı Bi kan tahlili isteyin. Bütün herseyinize baksın. Doktora gittiğinizde hazır olması için. Folik asit kullanmayı ihmal etmeyin. Bebeğin tutunmasina çok yardımcı. Pozitif çıkarsa 1 hafta sonra tekrar verirsiniz. Yine pozitifse direk doktora gidin. İlk adete 3 gün kala kan verin dememin sebebi, 1500 altı kimyasal gebelik olma ihtimali var demek. Ama nolur nolmaz ihtiyatlı olur, bol bol dinlenirsin. 1500 üstü görünce ve ya 5.hafta geçince kimyasal değilmiş diyerek bebek tutunsun diye dikkatli olarak takip edersiniz.
(302 puan)
Çok teşekkür ederim yorumunuz için
-Reklam-
0 oy
(2,042 puan)
7 gün kala idrar testi yapmıştım 3 gün kala kanda çıktı 
(302 puan)
Ne güzel ben tereddüt ettim testi yapmaya adet gününü beklesem mi diye ama meraktan duramıyorum
(2,042 puan)
Bende belirti vardı emin olup öyle yaptım bundan öncede 11 gün kala çıkmıltı erken çıktığını bildiğim için beklemedim
(302 puan)
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(33 puan)
Adetime iki gün kala test yaptım çıktı gidip kanda vermiştim 200lerde çıkmıştı beta 
(302 puan)
Teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

667,706 soru

3,495,837 cevap

4,348,077 yorum

188,292 üye

...