0 oy
258 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,155 puan)
Böyle bişey mümkün mü?

Dün gece 2 kere öyle uyandım. Çok kısa bi sallantı gibiydi. Hemen gözümü açtım eşime döndüm uyuyor. Eşim yatakta döndü de ben ondan mı sallandım böyle diye düşündüm. Dedim depremse sabah olunca bakarım haberlere:) Bi kere daha  uyandım o daha da kısaydı.

Acaba bebek hareketi böyle hissettirir mi? Normalde de büyük hareketleri olan bi bebek. 
Gebelik haftası 33+4

4 Cevap

0 oy
(1,400 puan)
Bende de oluyor canım, sallandırıyor hatta uyurken değil uyanıkken bile deprem oluyor gibi geliyor. Deprem bölgesinde misin?
(1,155 puan)
İstanbul dayım canım. Gündüz oluyor böyle hareketleri ama gece ilk defa böyle uyandım. Bi saniye falan sürdü öyle deprem olmaz heralde ama böyle uyandırınca da aklıma deprem geldi. Çalkaladı kendini galiba. Heralde biraz büyüdü ondandır.
Bi yorum okumuştum tekmeleri uyandırıyor diye ordan aklıma geldi sormak, beni de salladı heralde.
(1,400 puan)
Büyüdükçe hareketleri sertleşiyor, uyku arasında da insan daha bir sersem oluyor deprem mi oldu gibi hissediyor. Benimde 36 hafta olacak.
-Reklam-
0 oy
(61 puan)
Ben kızımda öyle hissetmiştim geceleri çok uyandırıyordu kalkıyordum anamm bızimki acıkmış hislik veriyodu biseyler yiyodum sonra sabaha kadar oda uyuyodu bende,:))
0 oy
(1 puan)
33+4 bnde 1 haftadır öyle oluyor deprem oluyor sanıyorum bı anda uyanıyorum bebeğim aşırı hareket ediyor doktora danıştım normal dedi biz bazen uykumuzda uçurumdan dusermis gibi oluyoruz ya hani bianda uyanıyoruz bebislerde de olabiliyormus gece uyurken siz farketmeden sağa sola hareket edince bebisde ani olarak öyle yapıyormuş bende çok korkmuştum ilk başlarda ama doktorum normal dedi
0 oy
(96 puan)
Ayy aynı şeyi dün eşime söyledim bende 24 haftalık hamileyim iki defa uzanırken tekme atıyor ben direk avizeye bakıyordum deprem oluyor du sanki beni sarsıyor eşime söyledim dedi saçmalama Allah aşkına o kadar değildir gece elini karnıma koymuştu konuşuyorduk bebek tekme atmaya başladı o kadar siddetliydiki dedi haklısın galiba 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 235 göst.
0 oy
1 cevap 250 göst.
0 oy
6 cevap 362 göst.

668,492 soru

3,499,304 cevap

4,352,932 yorum

188,520 üye

...