0 oy
179 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar 32+1 hamileyim Dr 12 ve 16. Haftada cinsiyete erkek demişti. Daha sonraki hiç bir kontrolde cinsiyetini göremedik bacakları hep kapalıydı asla göstermedi. Bugün yine baktı hala göstermiyor ama büyük bir ihtimalle kız olabilir gelişimine göre dedi.  Tabi şok içinde kaldık hazırlıklar eşyalar vs hepsi mavi mavi önemli olan sağlıklı olması elbetteki ama sizce 12-16 haftada gördüğü değişmiş midir gerçekten yani yanlış mı görmüştür o zaman Dr bey 
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye veya cinsiyet tahmini gibi soruların sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(1,520 puan)
Hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın umarım. Benimde 6 doktor erkek dedi özelde bir doktor kıza benziyor dedi ben sonradan geri gittim bu sefer 100 de 100 erkek dedi bende ayrıntılı USG yi bekliyorum yinede daha hiç bişey almadım. 22+6 yım bende.
(11 puan)
Allah sağlıklı evlat nasip etsin sizede banada biz artık tamamladık hazırlıkları ikinci bebek normal doğum ne olur olmaz gelmeye karar verirse bianda diye :)) bakalım sürpriz yapacak artık kız erkek hangisiyse :)
(1,520 puan)
Amin inşallah bende almadım benim 5. Çocuk ilk kez başıma geldi diğerlerinde 16. Haftada net şekilde öğrendim cinsiyetlerini bunda böyle oldu. Bekliyorum bakalım yinede insan muallakda kalıyor. Allah herkesin gönlündekini hakkında hayırlı ise nasip etsin inşallah.
(318 puan)
Sağlıklı olsun canım ben ilk çocuğum erkek onun kalanları şimdiki kızıma giydirecem zaten büyüdükçe alınır kıyafet Takma kafana b nde fazla bişey almadım zaten banada kız dedi 12 . Haftadan beri renklidede gördü yani zaten kafana takma sağlıkla gelsin sen isim düşün hem erkek hem kız bari o acelete gelmesin demi
(1,520 puan)
Yok kuzum benim oğlumda var kızımda ama eğer erkekse tek bir kıyafet dahi yok ki hep dağıtmıştim kızıminda kıyafetlerini önemli olan sağlıklı olmaları hamd olsun layık gören Rabb'ime.
(1,027 puan)
Canım o haftalar çok erken yanılma payı ola bilir
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

667,704 soru

3,495,830 cevap

4,348,065 yorum

188,292 üye

...