0 oy
62 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (43 puan)
Selam kızlar pcos var ve doktorum çatlatma tedavisine başlıyor klomen başlıycaz bu süreç nasıl ilerliyor ne kadar kullanılıyor çatlatma iğnesi de olacak mı yoksa sadece klomen mi olacak bana genel bir bilgi verir misiniz 

2 Cevap

0 oy
(24 puan)
Ben klomee kullandım ama o tedaviden sonra hamile kalamadım doğal yolla oldu bu hamileliğim, adetin 5. Günü kolomeni kullanmaya başladım sonrasında yumurta takibine çağırıyor doktor belli bir büyüklüğe ulaşınca da çatlatma iğnesi yapılıyor ve çatlatma iğnesi den 36 saat sonra ilişki öneriyor. Kimisine çatlatma iğnesi vermiyorlar bu arada bu neye göre belirleniyor bilmiyorum. Sonra da adet bekleniyor eğer günün geçerse test yapıyorsun. Rabbim gönlüne versin :)
(43 puan)
Ayy Allah razı olsun aydınlandım aminn Allah hepimizin gönlüne göre versin
-Reklam-
0 oy
(334 puan)
Klomenin adetin son günü olması lazım tam hatırlamıyorum ama başlanıyor bittikten sonra doktor yumurta takibi yapıyor 2 günde bir gelisimine bakıyor çatlama zamanı olduğunu düşündüğü zamanlarda yumurta belli büyüklükte ve hala catlamamissa catlatma ignesi yapıyor ve iliski öneriyor. Ben igne olmadim kendisi catladi.2 yıl olmayan gebelikten sonra ilk klomen tedavisiyle hamile kaldm. Hatta ikiz veya üçüz olma ihtimali de yüksek oluyor birden fazla yumurtayi gelistirdigi için benim bi tane catlamisti belki igne olsam hepsi çatlasa gelisen yumurtalarin cogul gebelik yasayabilirdim.
(43 puan)
Hı peki çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilgilendirdiğiniz için

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 280 göst.
0 oy
0 cevap 92 göst.

668,276 soru

3,498,222 cevap

4,351,312 yorum

188,456 üye

...