+1 oy
305 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,149 puan)
Ben 34.haftadayım. 6.5-7 kilo aldım. Çok da az bi kilo değil aslında ama karnımda göğüs altından başlayan kocaman bi bombe yok.

Hep burdaki fotolardan görüyordum. Karnı düşmüş derlerya öyle bi karnım var sanki. Hiç de yukarda olmadı.

Acaba az kilo almaktan mı yoksa bebeğin aşağıda olmasından mı kaynaklı? 

Az kilo alanlar bi cevaplayabilir mi acaba karnınız nasıl? 

7 Cevap

+2 oy
(847 puan)
Tamamen vücut tipiyle alakalı rahmin şeklinde büyüyor karın da sonuçta sizin rahminiz o şekilde büyümus öyle gözüküyor hem 40 haftaya daha var benim mesela ilk gebeligimde 37 haftaua hiç karnım yoktu bir günde karnım karpuz gibi oldu desem yeridir. İkinci gebeligim bunda da tam tersi çok çabuk karnım yuvarlandı bebeğin durduğu konuma bağlı olarak bazen öne doğru yuvarlak oluyor bazen aşağı doğru kayboluyor 30 haftadayim gogus altında daha nerden baksan 5 6 parmak boşluk var boyum da uzun olduğu için özellikle govdem bacaklarıma göre daha uzun ondan sebepte olabilir 
(1,149 puan)
Benim de 2.gebelik. İlkinde çok kilo almıştım 18 kilo. Karın aşağıda yukarda nedir onu da bilmezdim. Hala bilmiyor olabilirim ama sanki aşağıda ya.
-Reklam-
+1 oy
(87 puan)
Canım yapina göre vücuduna göre kilona göre yani bir çok sebebi var herkesin değişik oluyor ben 4 aylık hamileyim göbeğim var baya belirgin sebebi ise 4.gebeligim olması  geçen hastahanede bı kadın gördüm 35 haftalıkmis bende görünce yeni herhalde diyordum çünkü benim göbeğim daha büyüktü ondan  yani şekillere pek takilma
(1,149 puan)
Haklısın canım inşallah öyledir. Vaktinde doğum olsun:)
(87 puan)
İnşallah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin rabbim
+1 oy
(100 puan)
Ben sadece 4 kilo aldım canım normalde de kiloluyum. Karnım işe çok yukarıdaydı. Hiç aşağı inmedi
(1,149 puan)
Ben kilolu değildim ama hiç yukarı da çıkmadı sanki bu karın. İlkinde zayıf hamile kalıp bayaaa bi kilo almıştım. Karın düşmesinden de anlamazdım ama sanki daha yukardaydı.
(100 puan)
Benim doğuma kadar midemdeydi başı canım inmedi de. Dönmedi de iç karnım sarmış
+1 oy
(75 puan)
Ben 23+5im bnmkide öyle 
(1,149 puan)
Ordan sonrası öyle devam ediyor daha da yukarı çıkmadı benim:)
+1 oy
(15 puan)
Aslında kız erkek bebeğe bağlıyorum ben 36 haftaliğım karnim seninki gibi aşağıda diğer oglumdada aynıydı ama kizlarimda yukardan başlıyordu aşağıda olan göbek erkek bebek oluyor genelde ama bilmiyorum bu benim kendi fikrim.
(1,149 puan)
Benim de erkek bebek. Ondan olabilir. Çok hareket ediyor aşağiya kayıyor olabilir:D
+1 oy
(595 puan)

Hurafe derdim ama benim ilk gebeliğimde az kilo aldım erkekti ve aşağıda düşmüş bi görüntüsü vardı hiç yukarı çıkmadı. Şimdi yine hamileyim bu kız yine az kilo aldım ama garip bi şekilde karnım göğsümün altından başlıyo :)

(1,149 puan)
Hurafelere inanasım geldi benim de:) benimki de erkek.
+1 oy
(15 puan)
33+1 haftalik hamileyim 5kilo aldım.2gebeligim  Karnım aşağıda midemin olduğu yerde boşluk var uzun süre ayakta iş yapınca daha çok aşağı iniyor sanki. Bebeğin duruşuyla alakalı bence. Ama bence çok iyi birşey mide yanması yaşamıyorum. Bu arada bebeğim kız bence cinsiyetle alakalı bir durum değil ilk cocugum erkekti onda daha büyük ve yaygın bir karnım vardı bunda daha küçük ve toplu görünüyor.
(1,149 puan)
Benimki de erkek. Bakalım vaktinde doğsunlar da.

667,710 soru

3,495,843 cevap

4,348,088 yorum

188,294 üye

...