0 oy
103 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
kapalı
Ben normal doğumdan çok korkuyorum da sezeryan için gitim gün aldım bu sefer çevremdekiler çok karşı çıktı sezeryan kötü olma diye sizce sezereyan olan var mi memnun musunuz?
Gebelik haftası 33+6
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

+1 oy
(76 puan)
Bence normal doğum cnm en azından ikincisi üçüncüsü daha kolay olur senin için Sezeryan olsan enfeksiyon kapma riskin de çok olur ağrıların dikişlerin geç iyileşir yanlışlıkla tekrar gebe kalsan tekrar sezeryan senin için riskli olur bence normal doğum bnm ilki normal doğum bnd çok korktum ama ikincisinde rahim genişlediği için doğumum çok kolay oldu 15dk da doğurdum bile sana ısrarla normal doğumu tavsiye ederim cnm
-Reklam-
+1 oy
(72 puan)
Ben zorunlu sezeryan oldum canım erken doğum yüzünden öyle aman aman bi ağrısı acısı yok. Sadece oturup kalkarken dikkat edeceksin dikişlerine. Birkaç gün içinde ayaklanıyorsun zaten dikişlerde bi sıkıntı olmazsa. 

Ama ben kesinlikle normal doğum istiyordum en sağlıklısı o bence. Bütün vücudun temizleniyor yenileniyor. Bir de ben sezeryan olalı 2 yıl oldu hala az biraz soğuk olsa dikiş yerlerim açık yara gibi sızlar. O sızı hiç geçmezmiş soğuk aldığında hep olurmuş  öyle dediler.

Benim ikinci gebeliğim aynı yerden keseceklermiş ondan korkuyorum ben de. Yaa kötü görünürse ya dikiş tutmazsa diye. Şimdi bile karnım büyüdükçe dikiş yerlerim acıyor. 

Bana sorarsan normal doğum hatta imkanınız varsa suda doğum yap :) ama hangi seçenek olursa olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişler:) 
0 oy
(4 puan)
Sezeryan oldum gayet iyi ilk 2 gün birazcık ağrı oluyor oda çok normal sonra geçiyor normal hayata devam ediyorsun
(76 puan)
Kız kardeşim de sezeryan oldu bayağı acı çekti dikişleri geç iyileşti kuzenim aynı şekilde kimse tavsiye etmedi sezeryani
(42 puan)
Canım bence normal doğum u tercih etmelisin benim de ilk doğum um normal ikinci doğumum sezaryan oldu kan sulandırıcı kullan dığım için şimdi 14 +5günlük birdaha hamileyim yapabilirsem rabbim müsade eder ise inşallah sezeryan sonrası normal doğum istiyorum ister istemez sezeryan doğumun eksi yönleri var 1sütün hemen gelmiyo soğuk havalarda dikiş yerlerin ağrı yapıyo ve şişiyo normal doğum dan hemen sonra ayağa kalkarken sezeryan de bu biraz zaman alıyo benim tavsiyem normal doğum canım

İlgili bir soru bulunamadı

667,542 soru

3,495,269 cevap

4,347,305 yorum

188,264 üye

...