0 oy
237 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Merhaba cinsiyet kaçıncı haftada belli olur şimdiden teşekkür ederim 
Gebelik haftası 10+3

6 Cevap

0 oy
(597 puan)
Valla 12+3 de bıle tahmınde bulunmamıstı 16 da gıdıcem bakalım inşeallah söyler bebeğe baglı
-Reklam-
0 oy
(1,045 puan)
11 haftada tahminde bulundular erkege benziyor dediler.13 haftada kesinlesdi.ben özele gidiyordum.oglum 13 aylik simdi) darisi size insAllah
0 oy
(359 puan)
Ben bugün gittim öğrenemedim bidahaki ay belli olur dedi devlet 13+5 haftalik
0 oy
(1,190 puan)
Kızımda 12+2de . Bu  18+0ım bu gün ögrendim oğlum olucak nasipse.  Bunda 12+5de önce kiz dedi sonra bi çıkıntı görüyorum  ama kordonda ola bilir demisdi. Net diyememişti. Erkekmis :-).
(1,190 puan)
He bu arada rus ve çin tahmini ikisindede düz çıktı.
(126 puan)
Devletmi ozelmi? Azerbaycanda  ozellerde 12 de net soyliyirler adeten
(537 puan)
Eynən cnm məndədə 12haftamda net öyrendim devletde.
(1,190 puan)
Men Azerbaycan. . Qızımda dövletde dedi.  Bunda dövlete gedmemsem referansa getdim  ikili teste göre gah qiz gah oglan dedi.  Bilirsen hemdd tonusum vardi  yaxsi baxa bilmedi belkede ona göre yoxsa net deyerdi.  Bu gün hereketini iki gündü hiss elemirdim narahat idim ona göre getdim yoxsa sentyabrin evveli gedeceydim. Dünenden agliyirdim . İnanirsan hem esitdim şükür her sey yaxsidi hemde cinsiyetin öyrendim iki qat sevinc yasadım :-).  Düzdü cinsiyyetin hec bir ferqi yoxdu qizda olsaydi eyni sevinci yasiyacaqdim. İki qiz bir oglsn isdirem çünki.  Ama hec bilmemek adam maraqdan catliyirda. Daha alis verismede basliya bilerem. :-).
(126 puan)
Ay sevindim hereketin ne vaxtdsn hiss etdiz mende sabah 15 hefte olacaa heleki hiss etmirem. Men Vital klinakada oyrendim usm Gunay Muganli cox yaxsidir deqiq deyir artiq ailemizde 4 usaq var 12 heftede ne deyibse oda olub men nipt testi ile 9 hefteden cinsiyetin oyrenmisdim
(1,190 puan)
Nipt testi qiymeti neçyedi?   Men ilk defe  hamamda   qarnimda dalagalanma gördüm . Ve sol teref hüdür idi biraz sanki solda idi usaq. Sonra sol yanima yatdim  elimi qoydum  hiss eledim.  Demek olarki hemise solda hiss edirdim.  3 -4 gün önce tam ortada hiss etdim. El ile basanda da his ediesenki qarninin bir terefi bosdu yumusaqdi bir terefi berkdi usaq ordadi. . İki gün idi hiss elemedim    şakaladda yedim   yenede hiss elemedim. Qorxdum narahat oldum  hekimime yigdim. Dediki usm elə  getdim dünen  yolda şakaldda yedimki hereketli olsun.  Çox sükür her sey yaxsidi dedi hekim .  Hemde çox hereketli usaqdi dedi. Ama yenede hiss elemirdi  dünen axsam hiss eledim sükür.  Uzananda hiss edirem  heleki balaca oldugu üçün. Rebbim sagliqla qucumjza almaqi nesib elesin. İnseallah.
(126 puan)
Nipt testi tekce cinsiyete gore olanin 310 manata verdim. Necenci heftede hiss etdiz? Amin insAllah
(1,190 puan)
Qonşum kecen il  80 manata cinsiyyetcin qan analizi vermisdi ama adini   bilmirem analizin. O oglan isteyir iki qizi var buda qiz oldu götürtdü. . Sende nedi cinsiyyet.  Necenci usaqdi? Mende ilki qızdı.  Buda oğlandı dünen öyrendim. Birincide 16-19 arasi hiss elemisdim hereketini. Yadimda qalmiyib tam.  Bunda 13 de hiss elemeye basladim.
(126 puan)
He ne yaxsi ucuz olub amma sehv cixma ehtimalida var. Mende iki ekiz qizimvar bu oglandir. Bezen hereketin hiss edirem sanki nese baliq uzur icerise amma tam deqiqlesdiee bilmirem
(1,190 puan)
Qandan  sehv cixmaz axı mence.  Hee ne yaxşı əkizdiler.
Sevirem əkizleri. Allah saxlasin.  Hee eynen  baliq kimidi. Bebişdi. :-). Yan yat birde şakalad ye  onda hiss edeceysen. Birde elini qoy handi terefdedise ora o yanina yat. Men hemise solda hiss edirdim indi ortada .
(1,190 puan)
Mende eleydim ele bilirdim psixolojikdi. Sonra gördüm eynen menim kimi hiss edenler coxdu  dedim onda düz bilmisem :-)
(126 puan)
He qandada sehv cixma ehtimali var bu haqda arasdiranda yorumlarda gordumki saxliyiblar usagi ferqli cinsiyyet olub usagin qismeti) Amin cox sagol ekiz Allah seninkileride saxlasin. Mendedeqizlarim ancaq solda hereket edirdi
(1,190 puan)
Hee . Sagol caan. Menim birdene qızım var.  Valla qızda heç yadimda deyil unutmusam uje . 4 yasi olacaq yeni ilde . Bunda ama solda hiss edirdim .
0 oy
(25 puan)
12.haftada kemik yapısına göre kız bebek dedi 15+3 de kesin erkek pipiyi gördüm dedi ama alttan muayene ederek kesin konuştu sonra 18 haftalikken gittim erkek dedi 20 haftada tekrar gttim yine erkek dedi kesinleşti artık erkek 14yada 15 haftalık kesin biliyorlar öncesinde biliyorlarda az çok tahmin ediyorlar ama kesin olsun diye söylemiyorlar bence ama kızımda 10 haftalıkken öğrendim kıza benziyor dedi 10 haftalıkken 14 haftalıkken de kız dedi.
0 oy
(264 puan)
19 haftalik oldum hala net biaey demedi doktor ayrıntılara randevu bulursam orda öğreneceğim inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

667,679 soru

3,495,738 cevap

4,347,972 yorum

188,289 üye

...