0 oy
133 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (212 puan)
Kocam genel olarak ilgilidir, çocuğun alışveriş listesini falan hep o yaptı, ne alınması lazım ne edilmesi lazım hep araştırır. Ben küçük şeylere takılıyorum gece bana niye sarılmadı? Neden bilgisayarda oyun oynuyor? Neden telefonda oyun oynuyor? Vs vs. Ister istemez huysuzlaşıyorum, sanırım hassas bir dönem olduğu için çok ilgi istiyorum alamayınca huysuzlaşıyorum. Aynı durumu yaşayan var mı? 
Gebelik haftası 31+2

3 Cevap

0 oy
(734 puan)
Dışarı cikicaz mesela neden benden sonra kapıya çıkıyor arabsnin onunde onu bekliyorum diye bir saat söyleniyorum. Mesela en basiti bu ama oda anlıyor beni 
(212 puan)
Ah :( aynı sayılır.
(126 puan)
Ben kapıya çıkarım en az15 dakika kapı önünde.onu bekelrim evin son kontrollerini yapıyormuş (10 dakikalığına markete gidicez)
(734 puan)
Aynı benim ki ya demek tek değilmişim
-Reklam-
0 oy
(2,042 puan)
Yaşadığınız durum normal kimi tepki göstermez kimi alınır kimi ota poka ağlar hormonların etkisi herkeste farklıdır bu yüzden  bir tek benim bencillik mi yapıyorum bende mi sorum var gibi düşünmemek lazım daha yeni gebeyim duygusal bir insan asla olmadım ama mesela en ufak şeye parlayabilecek yada en ufak noktayı stres haline getirecek noktayım belki 9 ay hep böyle olur yada hiç olmaz bilemiyoruz bütün suç hormonlar :) 
(212 puan)
Evet aynı sayılırız çoğumuz ♡ inşAllah daha hafif geçer surec
(7 puan)
Bende de aynı durum var hatta en son dün akşam benimle ilgilenmediğini düşündüğüm için ufak ufak trip atmıştım oda anlıyor tabi bu aylarda ne kadar hassas olduğumu ve ne iş yapıyorsa bırakıp gelip gönlümü alıyor:))
0 oy
(126 puan)

Ben daha dün akşam eşime bana iyi davran sana çok gıcık oluyorum dedim:D benimki çok gıcık ama cevremdekiler nasıl katlaniyorsun diyor kaynanaya hiç ihtiaycin yok eşim yetiyor kanamam oldu pazartesi yatmam gerekiyor neden gomleklerimi utulemiyosun diye laf söyledi meselda ama 2 aydır utulemedim orası ayrı bende kurutemizlemeye ver bu sıcakta ütunle uğraşamam dedim elimden gelse bı kasim suda boğucam aklıma geldi yine sinirlendim:)

(7 puan)
Sen yine iyiymişsin ben evden kovuyordum geçen akşam aslında kötü birşey yapmadı ama durduk yere sinir oldum

667,712 soru

3,495,849 cevap

4,348,107 yorum

188,294 üye

...