0 oy
120 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (474 puan)
Arkdslar vajinal enfksyna hangi ilaç iyi gider doktora gitmeycm çok uzakta ysyrm onerecgnz krem var mı 

5 Cevap

0 oy
(464 puan)
Hamilelikte vajinal enfeksiyonlar, özellikle mantar enfeksiyonları yaygın olabilir. Ancak, hamilelikte ilaç kullanımı konusunda dikkatli olmak önemlidir. Doktorunuza danışmadan ilaç kullanmak genellikle önerilmez çünkü bazı ilaçlar gebeliğe zarar verebilir veya bebeğin sağlığını etkileyebilir.

Eğer doktorunuza gitme imkanınız yoksa, eczanelerde reçetesiz olarak satılan bazı güvenli ürünleri kullanabilirsiniz. Örneğin:

- **Mantar Enfeksiyonları İçin**: Genellikle "klotrimazol" veya "mikonazol" içeren vajinal kremler hamilelikte genellikle güvenli kabul edilir. Ancak, her durumda doktor tavsiyesi önemlidir.

- **Genel Temizlik ve Rahatlama İçin**: Vajinal pH'ı dengelemeye yardımcı olan ve tahriş edici maddeler içermeyen temizleyiciler kullanabilirsiniz.

Bu tür ürünlerin kullanımı hakkında bilgi almak ve hangi ürünlerin sizin için uygun olduğunu öğrenmek için eczacınıza danışabilirsiniz. Ayrıca, mümkünse en kısa sürede bir sağlık profesyoneline başvurmanız önemlidir.
(474 puan)
Aslında gebe dglm ama adet günüm geçti bu ay bitmesine de az kaldı hala adet olmadım internette arastrdm bazı ilaçlar adet olmadan olmyrms geciktryrms hamile olma ihtimalimi de blmyrm hiç bir belirtim yok sadece adet günüm gecikti ay bitecek gala hastalanmadk.
-Reklam-
0 oy
(214 puan)
Bence doktor a git canım bende de vardı fitil ilacı yazdı geçmedi doktor başka ilaç yazdı belki burda biri ilaç söyle se yaramaz sana doktor un yazsın
(474 puan)
Çok uzak eşim yok ynmda
0 oy
(139 puan)
İlaç krem önermem sadece elma sirkesi ile taharet derim ben öyle atlattım yanıyor değince ama dakikalık yanar 2 3 güne geçer sirkenin bir zararı yok enfeksiyon yok eder hatta yine de siz bilirsiniz ben kullandığımı önerdim 
(474 puan)
Surdunuz mu içine
(139 puan)
Dışarıdan etrafına az virsey içine sürüyordum hafif
(474 puan)
Geçmiyor yoğurt kasomtisini alyr ama etkisi geçince devam edyr Bebek pişik kremi sürdüm biraz o rshatltryr ama sanki yara oldu keşke doktora gtseydm
(139 puan)
İnşallah geçer ben bende etkili olanı önermiştim umarım gecer
(474 puan)
Bugün bebek psik kremini sürdüm çok rahatladım desem yeridir
(139 puan)
Doğrudur herkesin bünyesi farklı sonuçta
0 oy
(31 puan)
Elma sirkesi taharetini tavsiye ederim. Ayrıca nioli yağı camasiriniza bir damla damlatın müthiş rahatlatıyor. Taharet suyuna da damlatilabilir. Doktorum vermişti. Ben gebe degilken vermişti. Kardeşim gebelikte de kullandı nioli yağını doktor tavsiyesi ile
(474 puan)
Kullnyrm iki gün oldu gecmyr böyle artık akıntı katilasms ve sis her yerim en iyisi yarın doktora gtmek
0 oy
(557 puan)
Krem degilde fitil var . Kotu kokulu akintim olduginda doktorum zalain diye bir fitil veriyor
(474 puan)
Bende en iyisi gdym duzelmyr gittikçe kotulesyr

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 155 göst.

667,659 soru

3,495,678 cevap

4,347,869 yorum

188,287 üye

...