–2 oy
197 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
kapalı

Cinsiyet tahmini alabilirmiyim kızlarr henüz tam göstermiyor.. 

image

Gebelik haftası 16
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye veya cinsiyet tahmini gibi soruların sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

–2 oy
(645 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

bakayım kız ;) ben oyumu kızdan yana kullanıyorum

(58 puan)
Düşünceli anlayışlı insanlara hastayım teşekkürler bu güzel yorumunuz için Rabbim de sizin gönlünüzdekini hayırlısıyla versin..
(58 puan)
Tabikide öncelikle hayırlı ve sağlıklı olmasını diliyorum şükürler olsun oğlum var bir kızımında olmasını istemem kötümü yani.
(58 puan)
Malasef göstermiyor
(58 puan)
Şimdi öncelikle sizinle her hangi bir tartışmaya  girip de kendimi sıkmanın bir anlamı yok gebeyim ben sonuçta ;) anlaşılan sizin farklı sorunlarınız var umarım beyninizdeki sorunların şifasını tez zamanda bulabilirsiniz . Yorumunuz ve düşünceniz için tekrardan teşekkür ediyor ve sizi burdan uğurluyorum. :))
(58 puan)
Bende anlamadım gönlümüz kızdan yana demek neden insanlara bu kadar battı sonuçta kendimizle alakalı ettiğimiz duaları kim bile bilir hangi anne hayırsız bir evlat ister . Açıklama kısmına illa hayat romanımımı yazsaydım anlamadım cinsiyet tahminini yapıp gidersin kardesım yada hoşuna mı gitmedi görmeZsinn olur biter.
-Reklam-

667,225 soru

3,493,965 cevap

4,345,320 yorum

188,188 üye

...