0 oy
178 göst.
Doğum kategorisinde (12 puan)
Tansiyon yuksekligi nedeniyle tansiyon hapı kullanıyorum 2 kere hastanede yattım doktorum 2 eylüle gün verdi suni sancı verecekler bilgisi olan var mı 
Gebelik haftası 38+3

5 Cevap

+1 oy
(195 puan)
Keşke kendi canini bekleseydin. Ama tansiyon içince doktorunun dediğini yapmalısın. Suni sancı acı eşiği yüksek olanlar için çok fazla sancı cektirmemis olabilir ama 3 doğum yaptım 3 ünü de suni sancı ile çok ağır oluyor.yipratiyor kendi sancin daha kolay oluyormus. Ama korkma Allah yardım eder. Kolay doğum olur inşallah. Çok korkulacak bir şey değil yani yazdım çizdim ama :) 
-Reklam-
0 oy
(152 puan)
Tansiyon hastasısin nasıl suni sancı veriyor onu anlamadım.Bence çok yüksek ihtimalle bir şey çıktı denip sezeryana donucek dogumunuz.Kendinizi sezeryan olacakmış gibi hazırlayın bence .
0 oy
(1,398 puan)
Suni sancı senin sancını tetikleyen birşey benim ilk doğumumda vermişlerdi. Çünkü suyum gelmesine rağmen ne sancım vardı, ne açılma ne de bebek kanala inmişti. Sonrasında suniyi kapattık kendi sancını çekiyorsun dediklerinde anladım suni verdiklerini. Arada pek bir fark yok bence. Doğum sancısı zaten kolay birşey değil herkes suni den öcü gibi korkuyor. Ama sizin tansiyon sorununuz var nasıl olur bilemem. Doktor da biliyordur sonuçta verilip verilmeyeceğini. Bu arada suni ile doğumu başlatmalarına rağmen zor geçmedi doğum sabah 6bucukta gittim öğlen 1 buçukta doğdu yavrum :) rabbim kolay kurtarsın sizide 
0 oy
(129 puan)
Suni sancıya ben dayanamamıştım epidural iğnesi yaptılar o şekilde normal doğum yapmıştım hissetmedim birşey 
0 oy
(497 puan)
Nasıl suni sancı için gün verebiliyorlar doktorlar anlamıyorum seni muayene ettimi? Rahim uzunluğuna baktımı mesela rahimde yumuşama kısalma varmı yada acılman varmı bebek aşagıdamı?

Sen bunların hepsini sordunmu doktoruna? bunlar yoksa mümkünatı yok doğumun üstelik tansiyon hastasısın sen strese sıkıntıya girdiğinde o tansiyonu düşünemiyorum bile. 

Bunlar sende yoksa suni sancı sana ve bebeğe ne kadar yoracagını tehlikeye atıp suni sancıdan sonra acil  sezaryana alınacagını biliyormusun?  
(12 puan)
Evet muayene etti bebek aşağıda acilma yok suanlik  hafif ağrılarım var tek duam 2 eylüle gün verdi kendiliğinden sancimın gelmesi

İlgili bir soru bulunamadı

667,706 soru

3,495,835 cevap

4,348,076 yorum

188,292 üye

...