0 oy
47 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
Merhaba 9+4 üm yani saçma Bi kanamam var kahverengi akıntı gibi ama sürekli hiç Bi azalma yok 2 defa doktora gittim kese etrafında kanama yok sorun yok dedi ama bunada bişey demedi, bu haftalarda böyle sorun yaşayan varmı progestan verdi fitil olarak kullanıyorum ağrım yok bu şekilde olan varmı aranızda şimdiden teşekkür ederim 
Gebelik haftası 9+4

1 cevap

0 oy
(518 puan)
Fitil kullanın geçecektir. Endişelenmeyin.
(30 puan)
Bunun nedeni nedir Bi açıklama yapmadı doktorum kesede sorun yok dedi sadece,sizinde böylemi oldu
(518 puan)
1.hamileligimde keseyi gördük. Kanama vs yoktu. 1gun sonra ciddi Bi kanamayla acile gittik. Kanama durmuş diyerek hiç bisey yapmadan geri gönderdi. Ertesi gün kadın doğum doktoruna çıktık. Kanamadan hiç bisey gözükmedi. Doktor bebek düşmüş dedi. 1 hafta sonra kontrole çağırdı. Bebek duruyormuş. Hemen iğne, fitil falan verdi. Sık takip ederek 3 Ayı tamamladık. Sağlıkla 39+5 te doğdu. Kanama dediğiniz gibi kese dışındaydı. Bazen anne bebeği tasimakta zorlayabiliyor. Sağlıklı Bi bebekse ilaçlarla hersey yoluna giriyor. Sağlıklı Bi bebek değilse ne yaparsanız yapın düşüyor.


2.hamileligimde hiç Kanama yoktu. 10.hafta 1 damla kan geldi. Önemsemedim. 11.haftada şiddetli ağrı ve kanamayla acilde kadın doğum doktoruna çıktık. Serum, iğne verildi. Yine de acilin wc sinde düşük yaptım. Ultrasonda bebek Sağlıklı görünüyordu ve kese içinde Kanama yoktu. Kese dışı az Bi kanaamaa vardı. Çok sancim vardı ve sancıyı durduramadi doktor.

3.hamileligimde daha önce yaşadığım şeyler sebebiyle daha keseyi görür görmez, doktor progestan fitil ve iğne verdi. Kan sulandirici verdi. Yine 11.haftada tekrar ağrım oldu. Hiç Kanama yoktu. Doktor ultrasonda Kanama vs hiç bisey görmedi. Fetal dna testi yaptırdık. Temiz çıktı. Yine de tedbir için progestan kullanıyorum. Bu gün 14+5 olduk. Hala ara ara ağrılarım var.


Yani Kanama olunca da, ağrı olunca da progestanla hamilelik hormonunu arttırarak anneye destek olmak için veriliyor.

Kese dışında Kanama için kesin Bi sebep yok. Ama erkenden fark edildiğinde Kanama çabucak geçiyor.

Doktorumun Bi sözünü size de söyleyeyim. Hamilelik boyunca sürekli Kanama yaşayıp sağlıkla bebeğini kucağına alanda var, hiç Kanama olmadan bebeğini kaybedende var. Kanamayı kafanıza takarak hamileliginizi kendinize zehir etmeyin. Tadını çıkarın.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 212 göst.
30 Ağustos Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde CEREN17 (30 puan) sordu
0 oy
1 cevap 197 göst.
28 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eds (17 puan) sordu
0 oy
5 cevap 506 göst.
27 Nisan 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Yfb (8 puan) sordu
0 oy
4 cevap 579 göst.

667,707 soru

3,495,839 cevap

4,348,077 yorum

188,293 üye

...