0 oy
128 göst.
Doğum kategorisinde (152 puan)
Kızlar ikinci hamileliğim ve ilkinde başta gerek duymadım süt sağım pompasi almaya ama oğlum kuvezde kalınca ve meme reddi yaşayınca hemde sütüm artsın diye çokça ikinci el bı pompa alarak kullandım(lansinoh marka)Fakat çok parçaları fazla çok zahmetliydi.Bunda doğum öncesinde hazır tutmak istiyorum.ilkini gece gündüz kullandım ve zaten ikinci el olduğu için verimi düştü.Phlips mi almalıyım yoksa bu kablosuz elle tutmadan sağım yapan elektrikli yurt dışı ürünü olandan mi?Çalışıyorum erkende ise baslicam illaki gerekli olucak 

4 Cevap

0 oy
(1,520 puan)
Ben wee manuel olanı aldım memnun kaldım duruyor hala lazım olursa bundada kullanacam canım. Şuan 24+6 yım.
(152 puan)
Manuel aynı marka bende de var ben verim alamadim ve daha da zahmetli gelmişti.Tesekkur ederim yorumunuz icin
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Pompa düşünüyorsanız bildiğimiz markalardan almayın. Hastane tipi pompa kiralayin. 2 dogumumdada onu kiraladım evine kadar getiriyorlar ve performansı mükemmel.  Sümer medela pompa kiralama olarak yazın google ya orada göreceksiniz benim kiraladığım hastane tipi mavi olandı. 
(152 puan)
Keşke daha önce biliyor olsaymisim ilk defa duydum.Siz tam olarak hangi siteden kiraladiniz.Bilgimiz markalarla arasında çok ciddi bir fark var mı?
(23 puan)
Evet hemde bayağı fark var.  Benim bebeğim 18 gün kuvezde kaldı masallah subhanallah pompa sayesinde dolu dolu sütler götürebildim fazlasiyla.  Ben normal bildiğimiz markalardanda almıştım ne olur ne olmaz diye o elimde patladı.  Direk kendi sitesinden kiralamıştim  sumer medela lactina  diye yazınca direk sayfası çıkıyor. Bende zamanım var diye daha bakmamıştım açıkçası şimdi size söyleyince bakayım dedim  şuan kiralama da görünmuyor.  Ama iyi bir arastirma  yaparsanız mutlaka bulursunuz.
0 oy
(1 puan)

image

Bunu alabilirsin hem uygun hemde gayet iyi
0 oy
(165 puan)
Bende ilk gebeligim de almadim pompa Manuel olani da Beceremedim sutum hel bosa akti. Gecen hafta arkadasimin tavsiyesi uzerine cift baslikli Lansinoh marka aldm. Suan kullanamasamda 3 hafta sonra hayirlisiyla kullancm. Kaynattm valize koydum. Cekimi cok iyi diyor herkes ve sesi yok diye cek kadar az. Saglikla dogsun bebislerimiz insallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 479 göst.
6 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Szgn (171 puan) sordu
0 oy
5 cevap 148 göst.
8 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Cincile (111 puan) sordu
0 oy
13 cevap 260 göst.
7 Aralık 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Eemmyyy (144 puan) sordu

667,707 soru

3,495,841 cevap

4,348,079 yorum

188,294 üye

...