0 oy
346 göst.
Doğum kategorisinde (10 puan)
Karnım, alt kasıklarım, çatı kemiğim ve bacağım hepsi ağrıyor. Yürürken zorlanıyorum. Sanki adet olacakmışım gibi geçmeyen ağrılar var. Bi anda şiddetleniyor karnımın alt kısmına vuruyor. 6 ila 10 saniye arasında sonra bırakıyor.  Bu doğum sancısı mı oluyor. Bele bıçak saplanır gibi oluyor diyorlar illa bele vuracak diye bir şey var mı? Çok fazla akıntım var ama daha Nişan gelmedi. Doğum sancısı çok mu aşırı fazla bir sancı nasıl bir şey? Benim sancılar fazla ama dayanılmayacak gibi de değil. Sadece birden kasılmalarım beni o an hareketsiz bırakıyor o kadar. 
Gebelik haftası 40+0

6 Cevap

0 oy
(32 puan)
Bence canım doğum sancısı olabilir yavaştan geliyor Sen kendine yürüyüş yap zaten son günleri ılık duş al ben de şu an ara ara sancı çekiyorum böyle senin gibi fazla akıntım var 3 hafta önce gidiyorum sağlıkla al kucagına
(10 puan)
İki gündür bu sancıları çekiyorum. Düzensizler ama geçmiyorlar da. Az önce uzun ılık bir duş aldım geldim uzandım. Yine devam ediyor ama çok aşırı şiddetli değil
-Reklam-
0 oy
(165 puan)
Düzenli geliyorsa doğum sancısı olma ihtimali yüksek süre tutarak anlayabilirsin squat hareketi yap bol bol sağlıklı kolay doğumlar diliyorum. 
(10 puan)
Düzensizler malesef. Amin inşallah sağolun.
0 oy
(248 puan)
40+0 doğum muhtemel bence dogumunuz yakın hazırlıklı olun 
(10 puan)
Yarın Allah'tan kontrolüm var.  Bakalım şuanlık için 15 dk da bire düştü sırtımda ağrımaya başladı yavaş yavaş. Sabaha dayanır mıyım bilmiyorum.
0 oy
(518 puan)
Ben suyum geldi diye gitmiştim. Çok az ağrılarım oluyordu. Düzenli mi değil mi diye hiç takip edemedim. Sonra sancılar artmaya başladı. Asla uzananadim. Nst de kıpırdama makina arızalı sabit durman lazım diyor ebe, yok duramıyorum. Yürümek iyi geliyordu sadece. 

Öncesinde adet ağrısı gibi tatlı tatlı ağrılarım oldu. Hastaneye gittiğimde 4 cm olmuştu bile. Yürümek, ilişkiye girmek bende bunlar çok işe yaradı. 
(10 puan)
4 gündür fırsat bulamıyordum yürüyüşe çıkmaya ama sık sık merdiven in çık yapıyordum. Baktım sancım git gide artınca kendimi dışarı attım.  Benimki de adet sancısı gibi. Geçmiyor. Hele ayağa kalktığımda dahada ağrıyor.
(518 puan)
Bence siz Bi gidin hastaneye. Muayene olun, sorun yine evde beklemeye devam edebilir miyim ? Acilmaniza, bebeğin sağlık durumuna, suyunuzun gelip gelmemesine göre durumu öğrenip eve gelebiliyorsaniz gelin.
(10 puan)
Gece 2.30 da sancılarım birden sıklaştı.  Doğum yaptım çok şükür bu sabah.
(518 puan)
Maşallah, çok geçmiş olsun. Sağlıkla ve sizlerle büyüsün insallah
(10 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun ♥️
0 oy
(230 puan)
Sancı illa bele vuracak deiye birşey yok ben tüm sanciyi kasiklarimda hissettim adet sancısı kat kat fazlası gibi düşün geçmiyorsa ve süresi kisaliyorsa doğum sancısıdir
(10 puan)
Yavaş yavaş belime vuruyor şuan ama daha Nişan falan da yok. 15 dk da bire düştü sancılarım.
0 oy
(35 puan)
Evet benim de karından başladı sancım ertesi gün dayanilmayacak hale geldim doğum oldu zaten uzanmak isteyince bile yatamayacak oluyorsun anlıyorsun doğum olduğunu 
(206 puan)
Nisan sancıyi bekleme derim her doğum aynı olmazki direk suyun gelip doğura bilirsin yada suyun gelmedende doğura bilirsin hastaneye git acilmana baksınlar 4 santimden fazlaysa dogurursun zaten evde fazla acı sancı çekmek doğru diyildir ya biseyler ters giderse Allah korusun eoktir gozetiminde olman daha mantıklı
(10 puan)
Hayırlısıyla inşallah. Allah razı olsun
(206 puan)
Rabbim kolay doğum nasip etsin herbirimize
(10 puan)
Şuan sadece 5 dk da bire düşmesini bekliyorum. Sabaha kadar düşmezse zaten erkenden randevum var.   Burdaki sistem çok farklı. Farzetki doğumum başladı veya sancılarımı orda çekecem ya  refakatçi kabul etmiyorlar. Kimse yanında olmuyor hemşireler hep etrafında oluyor. Taki sabah saat 7 ye kadar.  Sancımı o yüzden evde çekmek istiyorum. Hiç yoktan onun desteğini evde görüyorum ve bu bana iyi geliyor.
(10 puan)
Amin..

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 414 göst.
0 oy
3 cevap 190 göst.
2 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Basak3547. (52 puan) sordu

667,951 soru

3,496,903 cevap

4,349,539 yorum

188,369 üye

...