0 oy
81 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (37 puan)
Merhaba kızlar, benim sağ kaburgamın altı üstünden hafif basınca bile ağrıyor. Bayadır var bu ağrı ama şimdi biraz arttı gibi. Nefes almada bile zorlanıyorum bazen. Karnım bayaa büyüdü 7 aylığımıza girdik herkes karnın çok büyüdü falan diyor. Bebek basınç yaparmı yaa çok endişeliyim. Aslında detaylı ultrasonda doktor böbreğinde hafif genişlenme var demişti. Genişlenmenin tedavisi var mı acaba? 
Gebelik haftası 26

2 Cevap

0 oy
(157 puan)
Karın büyüdükçe kaburgalar açılır bebek iyice yerleşir doğumdan sonra da kaburdalar eski haline dönene kadar biraz ağrıyor onlar normal canım dayanmaya çalış inşallah  
(37 puan)
Ciddi bir sorun olmasın da buna dayanırım inşallah. İlk hamileliyimde kesinlikle bu ağrılar yoktu. Şimdi belim kalçam kaburga altım fena ağrıyor. Belki de kız erkek hamileliyi farklı da o yüzden. Teşekkürler canım
(157 puan)
Evet canım farklı olabilir şimdi erkek mi bu gebeliğiniz
(37 puan)
Evet canım bu erkek. Bir kızım var 3 yaşında
(157 puan)
Evet demekki erkek hamileliğinde böyle oluyor ben oğluma hamileyken kaburga kemik ağrısı çok çektim herlde yapılı oldukları için :)
(37 puan)
Evet ya etrafımdakı her kes öyle diyor. Erkek hamileliyi anneyi çok yorar çok ağırlaştırır. İnanın bana kızımda o kadar rahatıydım ki. Ne bir ağrı ne bir başka rahatsızlığım olmadı. Bu hamilelik beni baya şaşırtdı))
-Reklam-
0 oy
(26 puan)
Canım büyük ihtimalle  bebeğin bacaklari batıyordur bn de oğlumda öyle oldum doktora sormuştum ayakları orda demişti 
(37 puan)
İnşallah öyledir. Bu hafta kontrole giderim büyük ihtimal

İlgili bir soru bulunamadı

667,714 soru

3,495,877 cevap

4,348,140 yorum

188,294 üye

...