0 oy
167 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (154 puan)
Kızlar 6+1 haftalık hamileyim, bugün afedersiniz otururken bi acı hissettim ve aynayla baktım. Vajinada değilde dudak kısmında nokta nokta beyaz beyaz bi yara oluşmuş iltihap gibi mi desem bilemiyorum ( tekrardan afedersiniz) ilk defa başıma geldi. Doktoruma gidicem ama ancak salı günü gidebiliriz. Gidene kadarda travazol sürsem, yaraya veya bebeğe bi zararı olur mu? Yada başka ne yapabilirim bi öneriniz var mı? Başına böyle bişey gelen var mı ne yapmalıyım 
Gebelik haftası 6+1

7 Cevap

0 oy
(114 puan)
Bence doktora danışmadan hiç bir şey sürme 
(154 puan)
Doktoruma gitmeme daha 4 gün olduğu için o yüzden buraya bi sorayım dedim, belki bi bilen çıkabilir diye. Teşekkür ederim cevabınız için:)
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Merhaba doktorum ilk hamileliğimde travazol kullanabilirsin demişti bende kullandım hiçbir zararı olmadı hatta faydası oldu
(154 puan)
Bende sürcem muhtemelen.  Çünkü acısı çok fazla, doktora gitmeme de 4 gün var. Bu sürede evde ne yapabilirim diye buraya da sormak istedim, belki bir bilen çıkar diye.  Teşekkür ederim cevabınız için:)
0 oy
(718 puan)
Bence bişey sürmeyin bende doğumdan snr genital kararma için krem istedim emzirdigim için bişey yazmadı böyle bile bebeğe etki ediyorsa sizinde hayli hayli ediyordur
(154 puan)
Bende biraz tereddüt ettim de Doktora gitmeme 4 gün var ve gidene kadar evde bi nebze acısını dindirmek için ne yapabilirim diye buraya sormak istedim. Teşekkür ederim cevabınız için:)
0 oy
(146 puan)
Sürebilirsin canım ben sürmüştüm gebelik başında
(146 puan)
Doktor sıkıntı olma demişti
(154 puan)
Muhtemelen bende sürcem. Çünkü acısı çok fazla dayanılacak gibi değil. Doktora gitmeme de daha 4 gün var, ve bu sürede evde bi nebze de olsa acısını dindirmem lazım. Teşekkür ederim cevabınız için:)
0 oy
(154 puan)
????????????????
(146 puan)
Bir sürü kişi cevap yazdık zaten canım Güvenmiyorsan doktora sorabilirsin
(154 puan)
Güvenmediğimden değil canım, sadece 4 tane cevap geldi. Böyle birşey yaşayıpta, başka bilen çıkar mı diye beklemedeyim.
0 oy
(305 puan)
Ben enfeksyon için kullanmıştım sknti olcagini zannetmiyorum ama doktoruna sor istersen
(154 puan)
Muhtemelen sürcem, yara olduğu için biraz tereddüt ettim. Doktoruma da salı günü gidicem ona da sorucam da, daha 4 gün olduğu için bu sürede ne yapabilirim diye sorayım dedim. Teşekkür ederim cevabınız için :)
0 oy
(169 puan)
Canım beyaz beyazsa aft yarasıda olabilir doktora sor sonuçta sürdüğün her şeyi vücut emiyor o sana merham önerebilir
(154 puan)
İlk defa başıma geliyor, o yüzden ne olduğunu bilemedim enfeksiyon mu, mantar mı, iltihap gibi bişey mi bilmiyorum.
 Genelde mantar kaşıntı vs. gibi durumlarda travazol yazdığı için doktor o yüzden bunda da sürebilir miyim bi nebze de olsa acısını alır mı diye düşündüm. Doktora gitmeme de daha 4 gün var . Galiba travazol sürcem. Bikaç kişi hamileyken doktor tavsiyesi üzerine sürmüş bi sıkıntı olmamış.

Şimdi yanlış anlaşılmasın doktoruma danışmadan normalde bişey yapmam hemen doktora giderim ama, bu sefer hemen gidemicem bu sürede biseyler yapmam lazım çünkü acısı çok fazla. Teşekkür ederim cevabınız için:)
(169 puan)
Sen bilirsin canım ama dikkatli ol bari

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
18 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Derya islam (23 puan) sordu
0 oy
6 cevap 609 göst.
0 oy
3 cevap 277 göst.

667,659 soru

3,495,680 cevap

4,347,873 yorum

188,287 üye

...