0 oy
255 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (193 puan)

Kizlar merhaba. Hamilelikten once de basima cok gelirdi. Simdi ayni dert yine var. Dun sabahtan yanma vardi aksama dogru artti. Gunde 3 litreye yakin su tuketmeme ragmen geciremedim acile gittim ve monurol 3g sase verildi tek doz var icinde. Gece son kez idrara cikip ilaci ictim ve uyudum. 8 saat kdr sonra wc ye gittim idrarin rengi kopkoyuydu ve yanma hissi gitmisti. Ama kasıklarimda oyle bir agri vardi ki idrarimi yaparken anlatamam. Yatarken agri yok ama wc gidince kasiklarda agri var ve tam olarak yapamiyormusum gibi hissettiriyor bana. Bu agri normal mi, basina boyle bisey gelen oldu mu ?

Gebelik haftası 9+1

2 Cevap

0 oy
(522 puan)

Suyu gene çok iç wc de taharetten sonra peçete ile kurula günde en az 2 defa iç camasirini  değiştir beyaz iç camasiri kullan ve karbonatla ilk yikamasini yap en az makinada 60 dercede 1.5 saat yikansin. Tedbir almadan geçmiyor malesef çok sıvı salgilaninca oluyor .

(193 puan)
Bende akıntı olmuyor ki ama. Ayaklarimi isitamiyorum bi turlu. Sicak su torbasi oyle ayaklarimin altinda ama bana misin demiyor.hafiften yine yanma basliyor suan.
-Reklam-
0 oy
(1,343 puan)

saglik ocaginda bi idrar testi yaptirabilirsiniz . ben 26 haftalik oldum . bu hafta biraz sari akintim vardi . dr fitil verdi . yanma aci yoktu ama sanki tuvaletim tam bitmiyormus gibi hissediyordum . su anda iyi gibiyim . benim en buyuk sorunum su icemiyorum cok sen ne guzel iciyormussun 


(193 puan)
Saglik ocagina gitmem ben ya. Hatta devlet hastanesine bile gitmem artk. Dun gittigim acilde bana kadin maflor adinda 10 lu toz karisimi verdi. Prospektusu actim okuyorum yok kalinbagirsak hastaliklari yok ishal yok kabizlik. Idrarla alakali tek kelime yok. Allahtan abim doktor ona danistim ilac yanlis olmus bu hastaligi o ilac iyilestirmez kabiz olursun hatta kullanma sakin dedi. Dun aksama kdr nette arastirma yaptim 1 hamileyede bu hastaliktan dolayi maflor verilmemisken bu kadin hangi akla hizmet bana bunu veriyor.
(1,343 puan)
ucretsiz test yaptir diye dedim canim . benim de saglik ocagina gittigim sayilidir . bi ilk tahlilde bir de aşilarda gittim . maflor u ilk defa duyuyorum ben
(193 puan)
Ablam cocuklar ishal olunca surubunu iciriyormus maflorun.

647,935 soru

3,415,659 cevap

4,246,115 yorum

183,141 üye

...