0 oy
155 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)
Kızlar merhaba. Amniyon sıvısı azalıp erken doğum yapan var mı? Ben bunu merak ettim. Şuan 36+6yım 37+1 de doktor kontrolüm var. Doktorum riske atmamak için geldiğinde suyun durumuna bakıp doğumu kararlaştırmak istedi. Sol tarafım da şu var ama sağ tarafımda yok. Bebeğimin hareketi var. Doktorum da takip et günde 10 hareket istiyorum dedi. Evet 10 hareket var ama önceki sertlik değil daha cılız. Sudan kaynaklımı sona yaklaşıyoruz o yüzden mi bilemedim. İlk gebeliğim. Cahillik bilmemezlik çok kötü sürekli bir endişe hali. Bir yanım doğsun artık diyor. Bir yanım daha erken biraz daha içerde durup kilo alsın diyor. Bu analık ne zormuş. Bebeğimi kilosu 2880 49 cm ölçüldü yanılma payını hesaba katarsak 2.500 gram vardır heralde.
Gebelik haftası 36+6

2 Cevap

0 oy
(35 puan)
26.hafta da suyun az işte çalışma dedi doktorum 27.hafta da tekrar detaylı da normal dedi diğer doktor zaten belli bi seviyeden çok çok alt olsa sezeryanla erken alırdı bence kilosu da iyi ama aşırı risk olsa yatış verip doğuma hazırlardı bence bende tekrar detaylı istediler bu hafta 3. Detaylı yakın takip edicez dediler her bebek 4 kilo doğmak zorunda değil endişelenmeyin 
(3 puan)
Tabiki öyle. Rabbimden gelen hayırlısı neyse öyle olsun.
-Reklam-
0 oy
(77 puan)
Korkma annesi.

36+2 de suyu az olduğu için ve makat geliş olduğu için sezeryan oldum. Ultrasonda kilosu 2400 gözüküyordu 3 kilo doğdu. Kiloda vermedi. 47 cm doğdu. Şuan 4 yaşına girecek oğlum. Bebeğe giden kan akışı güzel dedi biz gün atlatmaya başladık bende korkuyordum haftası çok erken diye. Hareket etmiyor gibi gelince gel demişti. Piskolojkmende olabiliyor hareket etmiyor gibi geliyordu. Nst girdim sonra aniden sezeryan alındım. Senin haftanda kilonda çok güzel merak etme. Kuveze alınabilir demişlerdi hiçbir şey olmadı Allah'ın izniyle. 
(77 puan)
Ekleme yapayım. Hatta 3 farklı doktora muayene oldum hepsi aynısını söyledi. Hatta dediler ki suyun bacaklarından doğru boşaldı mi hayır dedim 5 günde suyu ciddi derecede azalmıştı. Ama bende öyle su gelmesi olmadı. Doktor dedi bu durumda çok çocuk kaybettik dedi beni çok korkutmuslardi. Ama her şey güzel oldu. 37 haftayı zorlandık ama olmadı. Senin için rahat olsun bebeğe giden kan akışı doppler iyiyse rahat ol
(3 puan)
Resmen duygularıma tercüman oldunuz.. Bu psikolojik durum çok kötü. Sürekli elim karnım da acaba deyip duruyorum. Bizim kafamız olması gereken yerde falan su olmadığı için doktorum normal doğumu yırtık çok olması sebebiyle istemiyor.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
6 cevap 258 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
4 cevap 145 göst.

668,264 soru

3,498,186 cevap

4,351,260 yorum

188,452 üye

...