0 oy
84 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1 puan)
Selamünaleyküm arkadaşlar 24 haziran bta değerim kan tahlili verdiğimde 24 temmuzda 5864 cikmisti 2 hafta sonra başka bir şehirde olduğum devlet hastanesinde alttan muayene istedi bebek çok küçük dedi bende yaptırmadım beklerim dedim İstanbula gidince bakarım diye.İstanbulda simdi randevu buldum geldim bana doktor 8 haftalik gözüküyor kalp atışlarını şuan alamıyorum dedi acil kadın doğumuna gönderdi simdi alttan muayene yaptılar kalp atışlarını göremediler  3 veya 4 gün sonra tekrar gel bakalım dedi belki ozaman kalp atışları başlar.alttan da muayene etti aynı durumu yaşayan var mı? Lütfen bana dua edermisiniz inşallah geç döllenmistir 

2 Cevap

0 oy
(162 puan)
İnşallah öyledir ama seninki zaten 11 haftalık demekki bebek gelişimi 8 haftada kalmış bebeği ultrasonda görüyorlar demi inşallah bişey yokturallah yardımcıniz olsun inşallah 
(1 puan)
Evet bugün bende gördüm herseyi gelişmiş şekil olarak ama kalp atışı alamadılar 3 veya 4 gün sonra tekrar gel dediler.
(162 puan)
Bebeğin gerçekten geç döllenmedir merak etme canm benimkide 9+3 kalp atışı duyuldu
-Reklam-
0 oy
(482 puan)
Durumunuz oldukça hassas ve kaygı verici olabilir, ama umudunuzu kaybetmeyin. Geç döllenme durumu, hamilelikte kalp atışlarının biraz daha geç görülmesine yol açabilir. Bazı hamileliklerde kalp atışları 8. haftadan sonra duyulmaya başlanabiliyor. Bu süreçte doktorlar genellikle birkaç gün arayla tekrar muayene ederek gelişimi takip ederler. 

Sizin yaşadığınız gibi, benzer durumu yaşayan birçok anne var ve sonunda olumlu sonuçlar alabiliyorlar. En iyi tavsiye, doktorun önerilerini takip etmek ve birkaç gün sonra tekrar kontrol yaptırmak olacaktır. Bu süreçte sakin kalmaya çalışmak ve vücudunuza güvenmek önemlidir. 

Dualarım sizinle, umarım her şey yolunda gider ve bebeğinizin kalp atışları en kısa zamanda duyulur.
(1 puan)
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insan tabi ki hemen kendini suçluyor benim bir hatam mi oldu diye üzgünüm çok.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
5 cevap 348 göst.

668,040 soru

3,497,291 cevap

4,349,973 yorum

188,397 üye

...