0 oy
79 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (1 puan)
Merhabalar. Çatlatma iğnesinin 14. Günde erken gebelik testim pozitif çıktı. Adet olacakmış gibi ağrım var. Test sonrası bir damla olacak şekilde kanamam oldu devamı hâlâ yok. Önceki günlerde test yapmadım sizce gebelik olabilir mi iğne etkisi geçmiş midir?
Gebelik haftası 4

2 Cevap

0 oy
(197 puan)
İğnenin etkisi çoktan geçmiştir. Testin çift çizgiyse hamilesin demektir ama kanaman varsa hastaneye gitsen iyi olur. Hayırlı olsun bebeğin 
(1 puan)
Teşekkür ediyorum inşallah vardır. Kanamam şu an yok sadece bir damla geldi devamı gelmedi. Kararsız kaldım ben de ne yapmam konusunda. Yarın kan verip öyle gitsem doktoruma sıkıntı olmaz herhalde devam eden bir kanama yok çünkü.
(197 puan)
Kan verin ama doktorunuza az da olsa kan geldiğini söyleyin en azından ultrasondan bakar hem böylelikle belki keseyi ve bebeği de görmüş olursunuz. Banada burdan yazarsanız sevinirim merak ettim :)
(1 puan)
Merhaba kan sonucum pozitif 84 çıktı henüz daha yeni galiba
(197 puan)
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Evet çok yeni 2 günde bir kan tahlili verip takip edilmesi gerekiyor. Allah'ın izniyle devamı gelip hayırlısıyla kucağına da alırsın
(1 puan)
Çok teşekkür ederim amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Çatlatma iğnesinşn etkisi 9 gün diye hatırlıyorum. Kan vermeniz gerekiyor. Benimde aynı şekilde olmuştu çok şükür şuan kızım 10 aylık. Dilerim gönlünüze göre olur. 
(1 puan)
Allah bağışlasın teşekkür ederim amin inşallah vardır

667,712 soru

3,495,854 cevap

4,348,108 yorum

188,294 üye

...