0 oy
121 göst.
önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Merhaba kızlar öncelikle bu şekilde anlattığım için kusura bakmayın.19 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri enfeksiyonla uğraşıyorum herşeyi yapmaya çalışıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum,suda çözülen antibiyotikten de kullandım kişisel temizliğe hep dikkat eden biriyim ama geçmiyor artık piskolojim bozuluyor.Afedersiniz ama esimle ilişki esnasında da enfeksiyon geliyor bu aralar yeşilimsi süt kesiği gibi gelmeye başlıyor utanıyorum artık.Ne yapcagimi şaşırdım ne yapmam gerekir başka yardımcı olur musunuz lütfen.
Gebelik haftası 19

5 Cevap

+1 oy
önce (1,398 puan)
Prezervatif ile korunun ilişki sırasında bende çok uğraştım geçsin diye ama geçmedi enfeksiyonum enfeksiyon hastalıklarına kadar gittim çözüm bulamadım hep tekrar etti doktorunuza söyleyin normal antibiyotik versin suya atmalı ısrarcı enfeksiyonda fayda etmiyor. Bebeğinize zarar verebilir bu durum sizin utanmanızdan ziyade 
-Reklam-
0 oy
önce (4 puan)
Bende ilk kaldığımdan beri var 35 haftalık oldum gecmedi
önce (160 puan)
Hamilelik döneminde oluyor böyle şeyler. Bende kaşınıyordu kaşıdıkça kanıyordu kaç haftada başladı kaç haftada bitti bilmiyorum. 1 ay falan sürdü galiba. Sonra dan kendikiğinden geçip gitti.
0 oy
önce (1 puan)
Böğürtlen kökü kaynatıp iç, aktardan al , ağaç kurusu şeklinde . 1 paketi 4 litre suda kaynat iç.sabah akşam 1 çay bardağı ( buzdolabında beklet)

Gebelikten önce 7 ay boyunca enfeksiyon tedavisi gördüm. 46 tane antibiyotik iğne yedim iyilesemedim.

Tanıdığım bir aktar böğürtlen kökü verdi ve 

8 günde enfeksiyonun bitti . Gebelikte de kullanılıyor. 
0 oy
önce (83 puan)
Özel bölgenisin iç kısmını fazla yikamayin flora bozuluyor ikincisi su yani icebildiginiz kadar için en büyük sorun susuz kalmak ilişki esnasında ıslanma olmuyor ve kuruluk olursa oda tahriş ediyor yani bu kadar mahreme inmek istemem ama senelerce enfeksiyonla uğraştım berbat bişey sürekli koku olması artık beni kendimden sogutmustu şimdi çok nadir oluyor anladığım an suya yükleniyorum birde pamuklu çamaşır kullan mutlaka 
0 oy
önce (1 puan)
Canım bende de maalesef durum aynı ilk gebeliğimde de oldu doğum yaptığım gibi bitti geçti şuan ikinci gebeliğim 25 haftalığım geçmiyor hem idrar yolu enfeksiyonu hem de vajinal mantar her ay fitille antibiyotikle rahatlıyorum çok kötü ben şahsen çözüm bulamadım doktorumda doğuma kadar çekeceksin diyor. Çok iyi anlıyorum maalesef çoook kötü bir durum geçmiyor hep tekrarlıyor Allah yardımcımız olsun.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 179 göst.
5 Mart 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Birkediannesi (10 puan) sordu

667,707 soru

3,495,841 cevap

4,348,079 yorum

188,293 üye

...