0 oy
31 göst.
önce Doğum kategorisinde (48 puan)
İstanbul çamlıca erdem hastanesinde doğum yapan yada bilgisi olan var mı ?

İkiz gebeyim Zeynep kamile gittim hep 2 3 kere özele gittim ama özelde doğum yapmak istiyorum çamlıca erdem ayşe katrancı çok iyi arkadaşlarım çok memnun fakat bana orada çalışan biri eğer çocuklarım doğdunda Allah korusun inşaAllah girmezler gerek kalmaz ama küvezde kalırsa 1 gece 5 bin alınıyormuş SGK ile anlaşmalı bir hastane benimde sgk var eşimin de var devlet 28 günlük küvez ücretini karşılıyorken almaları tuhaf geldi henüz yetkili birini görüp konuşamadım sizlerden bilgisi olan var mı ? Doğumdan sonra küvezde kalırsa ücret alıyor mu erdem hastanesi.
Gebelik haftası 27+2

1 cevap

0 oy
önce (1 puan)
Ben 23+3'de normalde sgk'nın ve ozel sigortamın karşılamadığı bir hastanede doğum yaptım. Kırmızı alandan giriş yapıldı.

Yoğun bakımda hastalar durumlarının ciddiyetine göre 3 basamağa ayrılmaktadır. Birinci basamak hastalar en hafif hasta grubunu oluştururken 3. basamak hastalar en ağır hasta grubunu temsil etmektedir.

Biz 3. Basamak hasta grubuna giriyorduk. İlk 28 günü sgk karşıladı. Bu şartları sağlarsa belki karşılayabilir. Ama umarım bu şartları yaşamazsınız.
önce (48 puan)
Rabbim yaşatmasın çok zor şeyler yaşamışsınız İnşaAllah şuan iyisinizdir  Her ihtimali düşünüyoruz ikiz gebelik olunca 2 kat düşünüyoruz
önce (1 puan)
Teşekkür ederim. Şuan gayet iyi, sadece yaşıtlarına oranla daha ufak tefek.. Önümüzdeki ay kronolojik 24 ay bitecek :)
-Reklam-

667,712 soru

3,495,851 cevap

4,348,108 yorum

188,294 üye

...